Ολοκληρώνονται από μέρα σε μέρα τα γυρίσματα της νέας σειράς «Ο Δάσκαλος» που υπογράφει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Δώδεκα χρόνια μετά την επιτυχία της τηλεοπτικής σειράς «4», ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι έτοιμος να προσθέσει ένα ακόμα λιθαράκι στην ελληνική μυθοπλασία. Αν σας έχουν λείψει οι σχεδόν χορογραφημένες δραματικές σκηνές που δημιουργεί για να περιγράψει τα αδιέξοδα των ηρώων του, και ακόμα, οι απόλυτα άψογες εικόνες του που ντύνονται πάντα με τις καλύτερες μουσικές και μένουν για καιρό χαραγμένες στη μνήμη μας, δεν μπορεί παρά να κάνετε λίγη υπομονή για την επιστροφή του.

Τα γυρίσματα για τον «Δάσκαλο» ξεκίνησαν τον περασμένο Ιούλιο στην Αθήνα και συνεχίστηκαν από τον Σεπτέμβρη για περίπου δύο μήνες στους Παξούς. Το νησί το οποίο είναι συνδεδεμένο με τα καλοκαίρια του ηθοποιού. Δεν θα ήταν λάθος λοιπόν να υποθέσουμε, πως όπως έκανε όλο αυτό το διάστημα μέσα από το Instagram του, έτσι και μέσα από τις εικόνες της νέας του σειράς θα μας μυήσει σε όλα τα αγαπημένα του σημεία, αναδεικνύοντας τις πιο όμορφες γωνιές του. Τα πρώτα εννέα επεισόδια της σειράς θα έχουν τελειώσει με το πέρας του Ιανουαρίου.

Ήδη, ο ένας μετά των άλλον, οι πρωταγωνιστές ολοκληρώνουν τα γυρίσματά τους και αναμένουν για το αποτέλεσμα, μαζί με εμάς. Μια ακόμα backstage φωτογραφία από αυτές που έχουμε απολαύσει όλο το διάστημα ήρθε μέσα από τα προφίλ των νεαρών πρωταγωνιστών του «Δάσκαλου», Ορέστη Χαλκιά και Γιώργου Μπένου, οι οποίοι ποζάρουν με ενθουσιασμό μαζί με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη σε μια selfie.

Αν αναρωτιέστε που έχουμε δει τους νεαρούς πρωταγωνιστές του «Δάσκαλου» να θυμίσουμε ότι την περασμένη σεζόν πρωταγωνιστούσαν στην σειρά «Ήλιος» στον ΑΝΤ1, όπου μάλιστα οι χαρακτήρες που υποδύονταν δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις.

(Instagram/orestis.chalkias)

Μια ματιά στα προφίλ τους στο Instagram μας χάρισε πλήθος backstage φωτογραφιών από τα γυρίσματα για τη σειρά.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί 10 backstage φωτογραφίες τους από τον «Δάσκαλο».

Να θυμίσουμε ότι στην σειρά πρωταγωνιστούν οι: Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος και Δημήτρης Κίτσος.

H υπόθεση
Ένας δάσκαλος μουσικής ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας, προκειμένου να στήσει από την αρχή ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

Φωτογραφίες: Instagram/christopherpapakaliatis/yiorgosbenos/orestis.chalkias/klelia_andriolatou

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ