Μετά την επιτυχία τους στο World Party ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Σάκης Τανιμανίδης πήραν τις αποστάσεις τους και οι σχέσεις τους πέρασαν πολλές διακυμάνσεις. Μάλιστα πριν από λίγα χρόνια υπήρξαν δηλώσεις του Γιώργου Μαυρίδη όπου ανέφερε: «Προφανώς δεν μιλάμε, προφανώς δεν είμαστε φίλοι, δεν έχω κάτι να είμαι μαλωμένος».

Παρόλα αυτά πριν από λίγες ημέρες, για πρώτη φορά έπειτα από πολλά χρόνια επανενώθηκε με τον Σάκη Τανιμανίδη. Παρευρέθηκε στη βάφτιση των δίδυμων κοριτσιών του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα στη Μύκονο.

Τις επόμενες ημέρες, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε στη «Super Κατερίνα» το παρασκήνιο της συνάντησης τους. Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, οι δύο πρώην συνεργάτες συναντήθηκαν πριν από καιρό τυχαίο στο αεροδρόμιο, μίλησαν και φάνηκε πώς έλυσαν τις διαφορές τους. Ο Γιώργος Μαυρίδης μάλιστα είχε καλέσει τον Σάκη Τανιμανίδη, αλλά και τον Γιώργο Λέντζα στον πολιτικό γάμο που έκανε στη Θεσσαλονίκη. Κανείς από τους δυο δεν ήταν κοντά του. Ο Σάκης Τανιμανίδης όμως, ανταπέδωσε την πρόσκληση και έτσι ο Γιώργος Μαυρίδης βρέθηκε στα βαφτίσια των διδύμων.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Μαυρίδης είχε δηλώσει on camera για την παρουσία του στη βάφτιση: «Ήρθαμε να ευχηθούμε στους γονείς, στα παιδιά να είναι ευτυχισμένα, υγιή, οι νονοί πάντα άξιοι και να είναι χαρούμενη η οικογένεια και περήφανοι για τα παιδάκια τους».

Η Χριστίνα Μπομπά σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ρωτήθηκε για το πώς αναθερμάνθηκαν οι σχέσεις του Σάκη Τανιμανίδη και του Γιώργου Μαυρίδη με αφορμή την παρουσία του στη βάφτιση των δίδυμών κοριτσιών τους.

«Αυτά θα σας τα πουν οι δυο τους. Εγώ ξέρω ότι ήμασταν πολύ χαρούμενοι. Ο Σάκης ήταν πάρα πολύ χαρούμενος που ο Γιώργος ήταν στη βάφτιση, πιστεύω και ο Γιώργος που ήρθε. Ήταν μια πολύ ωραία στιγμή για τους δυο τους και για όλους μας», ανέφερε συγκεκριμένα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ