Την έκπληξη έκανε το απόγευμα του Σαββάτου 17/9 ο Γιώργος Μαυρίδης και εμφανίστηκε στη βάφτιση των δίδυμων παιδιών του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα. Χρόνια μετά το τέλος της συνεργασίας τους στο World Party που ήταν αχώριστη και της παρεξήγησης που είχε δημιουργηθεί ανάμεσά τους οι δυο τους εμφανίστηκαν και πάλι μαζί. Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μάλιστα έγινε γνωστό και το παρασκήνιο της συνάντησης που είχαν ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης.

Ο γνωστός tattoo artist ήταν από τους πρώτους που έφθασαν στην εκκλησία της Αγίας Άννας στον Πλατύ Γυαλό μαζί με τον Γιώργο Κατσινόπουλο. Η άφιξή του μάλιστα αιφνιδίασε όσους ήταν εκεί και γνώριζαν πως οι δυο φίλοι του World Party είχαν απομακρυνθεί τα τελευταία χρόνια.

Ωστόσο, το κλίμα ανάμεσά τους ήταν ιδιαίτερα θερμό. μετά το τέλος της βάφτισης ο φωτογραφικός φακός τους «τσάκωσε» να μιλούν σε φιλικό κλίμα.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε στη «Super Κατερίνα» για το παρασκήνιο της συνάντησης που είχαν ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης. Όπως ανέφερε οι δυο τους συναντήθηκαν πριν από καιρό τυχαίο στο αεροδρόμιο, μίλησαν και φάνηκε πώς έλυσαν τις διαφορές τους. Ο Γιώργος Μαυρίδης μάλιστα είχε καλέσει τον Σάκη Τανιμανίδη, αλλά και τον Γιώργο Λέντζα στον πολιτικό γάμο που έκανε στη Θεσσαλονίκη. Κανείς από τους δυο δεν ήταν κοντά του.

Ο Σάκης Τανιμανίδης όμως, ανταπέδωσε την πρόσκληση και έτσι ο Γιώργος Μαυρίδης βρέθηκε στα βαφτίσια των διδύμων.

Δείτε το video της εκπομπής:

Φωτογραφίες: NDP – Νίκος Ζώτος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ