Πριν από έξι μήνες η Χριστίνα Αλούπη πήρε την απόφαση να αφήσει τη ζωή της στην Αμερική και να επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα έπειτα από 13 χρόνια.

«Έλειπα 13 χρόνια από την Ελλάδα, από τον Ιανουάριο του 2010. Προσπαθώ να επιστρέψω εδώ και δύο χρόνια. Λόγω κορονοϊού καθυστέρησε αυτό, αλλά είπαμε φέτος είναι η χρονιά που θα γίνει. Μέχρι τελευταία στιγμή που άνοιξα τις κούτες και μάζευα τα πράγματα, έλεγα πως κι εγώ δεν το πιστεύω. Έλεγα είναι αλήθεια; Δεν γίνεται, κάτι θα γίνει πάλι και θα χαλάσει. Για μένα είναι σοκ που βρίσκομαι εδώ, δεν το έχω συνειδητοποιήσει», έλεγε πριν από λίγους μήνες στην εκπομπή «Ελένη».

Επιπλέον, πρόσφατα δήλωσε και πάλι στο Mega: «Για εμένα η περσινή χρονιά ήταν δύσκολη. Αναθεώρησα τα πάντα. Δεν προσπάθησα αλλά αναθεώρησα όλη τη φιλοσοφία της ζωής. Μου βγήκε από μέσα μου ότι δεν έχει κανέναν νόημα να στεναχωριόμαστε. Η ευτυχία επίσης πηγάζει από μέσα μας». Παράλληλα, ανέφερε ότι πλέον νιώθει τέλεια και πως εκείνο που μετρά είναι εκείνη και τα παιδιά της να είναι υγιείς.

Την ευτυχία των γιορτών προσπαθεί να προσεγγίσει τις τελευταίες ημέρες και δεν χάνει ευκαιρία να απαθανατίζει χριστουγεννιάτικους στολισμούς.

Η Χριστίνα Αλούπη στόλισε και το δικό της χριστουγεννιάτικο δέντρο το οποίο ήταν μεγάλο και πλούσιο. Μάλιστα, χρειάστηκε να ανέβει σε σκάλα για να καταφέρει να τοποθετήσει το αστέρι στην κορυφή του. Όσο για την ίδια επέλεξε καρό πιτζάμες και ένα αγιοβασιλιάτικο καπέλο ως κατάλληλη αμφίεση για τον στολισμό. Εκτός από το δέντρο, με φωτάκια και μια όμορφη γιρλάντα στόλισε και το τζάκι του σαλονιού της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ