Πέντε μήνες έχουν περάσει από τη στιγμή που Χριστίνα Αλούπη αποφάσισε να αφήσει οριστικά τη ζωή στην Αμερική και να μετακομίσει με τους γιους της, Ανδρέα και Αλέξανδρο, στην Ελλάδα. Ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Κέφαλος μοιράζει στο μεταξύ τον χρόνο του στις δύο ηπείρους μέχρι να επιστρέψει κι αυτός μόνιμα στη χώρα μας.

Η Χριστίνα Αλούπη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» για να μαγειρέψει με την παρουσιάστρια. «Εγώ ξυπνάω τέλεια κάθε πρώι. Και όπως κι αν ξυπνήσουνε όλοι αυτοί που μας βλέπουνε θα τους φτιάξουμε το κέφι σήμερα. Γιατί είναι Παρασκευή και δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην ξυπνάμε τέλεια κάθε μέρα», είπε η Χριστίνα Αλούπη.

Η Χριστίνα Αλούπη για την επιστροφή στην Ελλάδα

Αμέσως μετά μίλησε για τα συναισθήματά της από τότε που επέστρεψε τονίζοντας: «Νιώθω τέλεια. Όχι ότι δεν έχω εγώ προβλήματα. Όχι ότι δεν συμμερίζομαι τα προβλήματα του κόσμου. Ξέρεις κάτι όμως; Η υγεία έχει μόνο σημασία. Ξυπνάω το πρωί; Είμαι καλά; Είμαι υγιής; Είναι τα παιδιά μου καλά; Θα τα λύσουμε τα άλλα.

Για εμένα η περσινή χρονιά ήταν δύσκολη. Αναθεώρησα τα πάντα. Δεν προσπάθησα αλλά αναθεώρησα όλη τη φιλοσοφία της ζωής. Μου βγήκε από μέσα μου ότι δεν έχει κανέναν νόημα να στεναχωριόμαστε. Η ευτυχία επίσης πηγάζει από μέσα μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ