Τον περασμένο Μάρτιο το 25χρονο μοντέλο Χέιλι Μπίμπερ, νοσηλεύτηκε στο Παλμ Σπρινγκς έπειτα από επεισόδιο που είχε το οποίο θύμιζε εγκεφαλικό. Η Χέιλι Μπίμπερ αποφάσισε να περιγράψει η ίδια όσα έζησε στην πιο τρομακτική εμπειρία της ζωής της. Καθώς έτρωγε πρωινό με τον σύζυγό της Τζάστιν Μπίμπερ άρχισε να νιώθει ένα μούδιασμα σε όλη της τη δεξιά πλευρά το οποίο κατέβαινε σε όλο της το χέρι. Εκείνος τη ρωτούσε επανειλημμένως τι της συμβαίνει, ωστόσο όπως εξηγεί στο βίντεο η Χέιλι, όταν προσπάθησε να μιλήσει δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξεις. Αμέσως και εκείνη και ο σύζυγός της σκέφτηκαν ότι παθαίνει εγκεφαλικό και εκείνος φώναξε αν υπάρχει κάποιος γιατρός στον χώρο ζητώντας παράλληλα να καλέσουν ασθενοφόρο. «Ήταν η πιο τρομακτική στιγμή της ζωής μου. Περνούσαν τόσα πράγματα από το μυαλό μου εκείνη την ώρα τα οποία με φρίκαραν και με τρόμαξαν.» Όπως περιγράφει η παράλυση του προσώπου της υπολογίζει ότι κράτησε περίπου 30 δευτερόλεπτα, ωστόσο η ίδια δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις ερωτήσεις που της έκανε ο γιατρός που έτυχε να βρίσκεται στον χώρο. «Αν και ήξερα μέσα στο κεφάλι μου όλες τις απαντήσεις ήταν σαν το στόμα μου και η γλώσσα μου να μην μπορούν να σχηματίσουν προτάσεις».

Όταν έφτασε στα επείγοντα δεν αντιμετώπιζε πλέον συμπτώματα και οι εξετάσεις έδειξαν ότι δεν πέρασε εγκεφαλικό, αλλά υπήρξε ένας θρόμβος στον εγκέφαλό της που της προκάλεσε παροδική ισχαιμική προσβολή. Οι γιατροί της είπαν ότι υπήρξαν 3 πράγματα που είχαν συμβάλει στη δημιουργία του θρόμβου: τα αντισυλληπτικά που είχε ξεκινήσει να παίρνει χωρίς πρώτα να συμβουλευτεί τον γυναικολόγο της. ο κορονοϊός που πέρασε πρόσφατα και το ότι είχε ταξιδέψει πολλές φορές μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα μέχρι το Παρίσι. Στις εξετάσεις που έκανε αργότερα βρέθηκε ότι έχει μια μικρή τρύπα στην καρδιά της η οποία κλείνει κανονικά λίγο καιρό μετά τη γέννηση ενός παιδιού. Έτσι, μπόρεσε να εξηγήσει πως ο θρόμβος «ταξίδεψε» από την καρδιά στον εγκέφαλο, ενώ υποβλήθηκε σε επέμβαση για να το διορθώσει, τονίζοντας ότι αναρρώνει πλήρως, ενώ λαμβάνει αντιπηκτική αγωγή.

Τέλος, η Χέιλι Μπίμπερ τόνισε στην εξομολόγησή της: «Νιώθω τεράστια ανακούφιση, που μπορώ να καταλάβω τι μου συνέβη και που μπορέσαμε να κλείσουμε αυτή την τρύπα. Μπορώ πλέον, να προχωρήσω, μετά από αυτή την τρομακτική κατάσταση και να συνεχίσω τη ζωή μου. Αν έχει περάσει κανείς κάτι παρόμοιο ή το ίδιο πράγμα, να ξέρετε πως σας νιώθω. Καταλαβαίνω πόσο σου αλλάζει τη ζωή αυτό το πράγμα, είναι τρομακτικό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ