Γεννημένος στις 13 Ιουλίου του 1942, ο Χάρισον Φορντ είχε χθες τα γενέθλιά του.

Ο Αμερικανός ηθοποιός “έκλεισε” τα 79 του χρόνια και με αυτή την αφορμή η φωτογράφος Ολυμπία Κρασαγάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο λήψεις από φωτογράφιση που είχε κάνει μαζί του στο παρελθόν.

Στη λεζάντα που τις συνόδευε, μάλιστα, η ίδια θέλησε να αποκαλύψει την άγνωστη ιστορία που κρύβεται πίσω από τις εν λόγω φωτογραφίες, αλλά και να αποκαλύψει στους followers της τον λόγο που μία φωτογράφιση με τον Χάρισον Φορντ στη Βενετία δεν έγινε ποτέ.

Η ιστορία πίσω από μια φωτογραφία. Και η ιστορία πίσω από μια ανύπαρκτη φωτογραφία.

Τον Harrison Ford τον λάτρεψα από μικρή στο Star Wars, Blade Runner και φυσικά ως Indiana Jones! Η μοίρα ήθελε να μας φέρει κοντά χρόνια αργότερα στην Βενετία. Την πρώτη φορά θα τον φωτογράφιζα στην βεράντα του ξενοδοχείου Excelsior στο Lido. Ήταν μεσημέρι και ο ήλιος έκαιγε το κεφάλι μου. Τον περίμενα υπομονετικά να δίνει συνέντευξη, να πίνει την πορτοκαλάδα του να μιλάει ήρεμα. Με κοιτάει, χαμογελάει και δεν θυμάμαι τίποτα άλλο. Το επόμενο λεπτό βρέθηκα στην αγκαλιά του να μου δίνει να πίνω την πορτοκαλάδα του, με την οποία τον είχα φωτογραφίσει λίγο πριν λιποθυμήσω!

Ένα χρόνο αργότερα πάλι στην Βενετία όταν ήμουν έτοιμη να τον φωτογραφίσω συνειδητοποιώ ότι έκλεψαν την τσάντα μου με όλο τον εξοπλισμό! Στο χέρι μου είχα μόνο μια μηχανή με έναν ευρυγώνιο φακό. Δεν ήξερα αν θα πρέπει να κλάψω για την τσάντα η για την φωτογράφιση μας. Δεν έκανα ούτε ένα κλικ. Θα μπορούσα με τον ευρυγώνιο φακό να τον φωτογραφίσω και να είχε μια καλλιτεχνική άποψη. Αρνήθηκα! Σήμερα το μετανιώνω. Χρόνια πολλά κύριε Χάρισον Φορντ!“, έγραψε χαρακτηριστικά.

Φωτογραφίες: Instagram/olympiakrasagaki

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ