Την οργή του για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια εξέφρασε ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος έτυχε να έχει φωτογραφηθεί με τον 53χρονο κατηγορούμενο.

Ο ηθοποιός και αντιπεριφερειάρχης πολιτισμού και αθλητισμού Αττικής, μίλησε στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο για την φρικτή υπόθεση του βιασμού 12χρονης από τον 53χρονο άντρα στον Κολωνό.

Ο 53χρονος κατηγορείται πως βίαζε τη 12χρονη υπό την απειλή όπλου, πουλούσε γυμνές φωτογραφίες και βίντεο του παιδιού σε πορνογραφικά site, ενώ την εξέδιδε έναντι πληρωμής.

Σημειώνεται πως ο δράστης ήταν μέλος της ΝΔ, ιδιότητα που ανεστάλη σήμερα με τη δημοσιοποίηση της είδησης.

«Άνθρωποι οι οποίοι αυτοαποκαλούνται φίλοι ή επιδεικνύουν έναν τεράστιο θαυμασμό για το καλλιτεχνικό ή πολιτικό πρόσωπο σου, έρχονται και γίνονται αυτοκόλλητοι» εξήγησε ο Χάρης Ρώμας, τονίζοντας πως δεν τον γνώριζε προσωπικά τον 53χρονο και «φυσικά δεν είναι φίλος».

Στη συνέχεια περιέγραψε τη συνάντησή τους σε ένα εστιατόριο όπου εκεί ο 53χρονος εκδήλωσε τον θαυμασμό του προς το πρόσωπο του ηθοποιού. Αποκάλυψε επίσης πως η σύζυγός του 53χρονου κατέβαινε υποψήφια στην τοπική αυτοδιοίκηση και πιθανότατα να έχει εκλεχθεί.

«Είναι ένα τεράστιο θέμα και είναι η ευκαιρία όλων μας να βροντοφωνάξουμε καταδίκη για τους σάτυρους, για τους προαγωγούς και κυρίως για τους παιδεραστές» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ