Η Χάρις Αλεξίου θα πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με τίτλο «Ο Δάσκαλος». Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται σε Αθήνα, Παξούς και Κέρκυρα.

Οι δυο τους απολαμβάνουν τον χρόνο που περνούν μαζί, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και αυτό φαίνεται από τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Χάρις Αλεξίου.

Στη φωτογραφία φαίνεται εκείνη και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης να εμφανίζονται από το παράθυρο μίας πετρόκτιστης οικίας, ενώ κάτω από τη αυτή γράφει: «Σαν να γνωριζόμαστε χρόνια. Τι τύχη να δουλεύεις με υπέροχα πλάσματα».

Τα ονόματα που δεδομένα θα βρίσκονται στο καστ της σειράς είναι αυτά των Μαρία ΚαβογιάννηΧαρούλα ΑλεξίουΑντίνοου ΑλμπάνηΦάνη Μουρατίδη και Κλέλια Ανδριωλάτου. Ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει κρατήσει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους για τον εαυτό του, συνθέτοντας μια πραγματική dream team.

Πρόκειται για την ιστορία ενός δασκάλου μουσικής που ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ