Ερωτικός προορισμός αποδείχθηκε το Νησί των Ανέμων για την Χάιντι Κλουμ και τον Τομ Κάουλιτζ. Ο μουσικός συνόδευσε την Γερμανίδα καλλονή στην Ελλάδα όπου ταξίδεψε για τις ανάγκες των γυρισμάτων του γερμανικού Next Top Model. Η παρουσία του στο πλευρό της έγινε αισθητή μέσα από τα τρυφερά βίντεο και τις φωτογραφίες που εκείνη μοιράστηκε με τους 8,8 εκατομμύρια followers της.

Από τις αγκαλιές τους μέσα σε vintage αυτοκίνητα μέχρι τα τρυφερά φιλιά με φόντο το χαρακτηριστικό μπλε και άσπρο χρώμα των κυκλαδίτικων σπιτιών.

Η Χάιντι Κλουμ και ο Τομ Κάουλιτζ έφτασαν στη Μύκονο με το πλοίο της γραμμής. Έζησαν μάλιστα το ταξίδι σαν κάθε απλό ερωτευμένο ζευγάρι. Από την άφιξή τους στον κοσμοπολίτικο προορισμό ήταν φυσικά αχώριστοι.

Η αγάπη του super model για την Ελλάδα αποτυπώθηκε μέσα από πολλές εικόνες που ανέβασε στο Instagram της. Θυμόμαστε όμως πως και ο γάμος τους είχε «ελληνικό στοιχείο». Το ζευγάρι παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2019, στο Κάπρι της Ιταλίας, στη θρυλική θαλαμηγό του Ωνάση Christina O που ανήκε κάποτε στον Έλληνα κροίσο Αριστοτέλη Ωνάση. Την Χάιντι Κλουμ μάλιστα είχαν συνοδεύσει τα τέσσερα παιδιά της: Λένι, Χένρι, Τζόαν και Λου ενώ ήταν η δεύτερη τελετή γάμου που έκαναν με διαφορά 6 μηνών.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η 48χρονη Κλουμ γνώρισε τον 32χρονο Κάουλιτζ τον Μάρτιο του 2018 στο πλατό του Germany’s Next Top Model. Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι την έκαναν τον Μάιο του 2018 στις Κάννες. Τα Χριστούγεννα που ακολούθησαν έγινε η πρόταση γάμου και ο αρραβώνας τους και η πρώτη τελετή πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 2019.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ