Ερωτευμένη με την Ελλάδα είναι η Χάιντι Κλουμ και χαίρεται κάθε στιγμή του ταξιδιού της στη χώρα μας. Μπορεί ο λόγος που ήρθε να ήταν επαγγελματικός, αφού μέρος των γυρισμάτων του γερμανικού Next Top Model γυρίζονται εδώ, αλλά φρόντισε να το συνδυάσει με διασκέδαση. Απόδειξη είναι τα βίντεο που κατέγραψε η κάμερα του Mykonos Live Tv. Ο σέξι χορός της Γερμανίδας καλλονής στην παραλία του νησιού κέρδισε τα βλέμματα.

Συνοδευόμενη από τον σύζυγό της

Η οικοδέσποινα του GNTM δεν σταματά να ανεβάζει κι εκείνη στιγμιότυπα από τις δραστηριότητές της στο Νησί των Ανέμων. Μαζί της σε αυτό το ταξίδι είναι και ο σύζυγός της, Τομ Κάουλιτζ που φαίνεται πως την ακολουθεί και στα γυρίσματα αφού δεν σταματά να τον απαθανατίζει.

Οι δυο τους ταξίδεψαν από την Αθήνα στη Μύκονο με πλοίο. Στις πρώτες μέρες της παραμονής τους στην πρωτευούσα έγιναν γυρίσματα στο Ζάππειο. Ακολούθησαν αυτά στο κυκλαδίτικο νησί.

Τα γυρίσματα του γερμανικού Next Top Model

Στη Μύκονο φαίνεται πως η Χάιντι Κλουμ απελυθερώθηκε! Μετά τις πόζες με την ελληνική σημαία ακολούθησε και ο σέξι χορός της στην παραλία φορώντας ένα κοντό μαύρο φόρεμα σε ροκ στυλ.

Ο σέξι χορός στην παραλία

Το πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret περπάτησε πάνω σε ειδική εξέδρα που είχαν στήσει δύτες, μπροστά από το beach bar Tropicana.

Δείτε το χορευτικό της!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ