Ο Μπρούνο Τσιρίλο υποδέχτηκε τον νέο χρόνο αγκαλιά με την κόρη του Μαρία Ροζάρια. Μπαμπάς και κόρη πέρασαν τις γιορτινές ημέρες στην γενέτειρα του ποδοσφαιριστή, την Ιταλία. Ο ίδιος μοιράστηκε στιγμιότυπα τόσο από το ρεβεγιόν τους στη Νάπολη όσο και από την εξόρμησή τους στη Ρώμη.

Λίγο πριν ταξιδέψει στη γειτονική χώρα για να περάσει την Πρωτοχρονιά με τον μπαμπά της η Μαρία Ροζάρια γιόρτασε τα Χριστούγεννα με τη μαμά της, Έλενα Ασημακοπούλου. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας μοιράστηκε μια γιορτινή φωτογραφία με την 12χρονη κόρη της.

Φαίνεται πως το πρώην ζευγάρι έχει φροντίσει η κόρη του να περνά χρόνο και με τους δύο. Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο έδωσαν τέλος στον γάμο τους τον Οκτώβριο του 2022 αποφασίζοντας να πάρουν τις αποστάσεις τους.

Η απόφαση να βρεθούν σε διάσταση πάρθηκε αθόρυβα, καθώς προτεραιότητά τους ήταν να διαφυλάξουν την καλή ψυχολογία της 12χρονης σήμερα κόρης τους Μαρίας Ροζάριας, η οποία φέτος ολοκλήρωσε τη φοίτησή της στο Δημοτικό.

«Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια, παρόλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας» είχε γράψει η Έλενα Ασημακοπούλου σε story της.

Ποιες είναι οι σχέσεις του Μπρούνο Τσιρίλο και της Έλενας Ασημακοπούλου μετά τον χωρισμό;

«Το ότι το ανακοίνωσα το καλοκαίρι δεν σημαίνει ότι είχε γίνει και τότε. Είχε προέλθει ο χωρισμός μήνες πριν. Τον προηγούμενο Οκτώβρη. Ο λόγος που το έκανα καλοκαίρι ήταν καθαρά και μόνο για τη μικρή. Είχαν κλείσει τα σχολεία. Τα παιδιά είναι πολύ σκληρά. Ξέρεις ότι σε τέτοιες περιπτώσεις θα μπορούσαν να της πουν κάτι που να τη στεναχωρήσει και να την πληγώσει» ανέφερε σε συνέντευξή της η Έλενα Ασημακοπούλου.

Και συνέχισε: «Αυτό το διάστημα ήταν αρκετά δύσκολο. Πάντα όταν χωρίζει ένα ζευγάρι δεν είναι εύκολα τα πράγματα, κυρίως ως προς το παιδί. Με τον Μπρούνο έχουμε σχέσεις τυπικές. Είναι μόνιμα στο εξωτερικό. Έρχεται να δει κάποιες μέρες τον μήνα το παιδί. Είμαι ήρεμη, είμαι χαρούμενη. Κάνω πράγματα που ήθελα πολλά χρόνια να τα κάνω. Ήθελα να επιστρέψω τηλεοπτικά πολύ καιρό. Υπήρχαν δεύτερες σκέψεις μέχρι να πάρω αυτή την απόφαση. Το πάλευα για καιρό. Δεν ήταν απλό. Αλλά δεν έβρισκα και λύση στο πρόβλημά μου».

Το πιο δύσκολο κομμάτι όμως ήταν εκείνο ως προς το παιδί, ωστόσο όπως λέει η ηθοποιός η κόρη της Μαρία είναι πολύ ώριμη και ήξερε τι θα συμβεί. «Σκεφτόμουν καιρό πώς θα το πω στο παιδί. Από τις πιο δύσκολες μέρες στη ζωή μου. Είναι ένα πολύ ώριμο παιδί που ήξερε και ζούσε πράγματα από πριν, οπότε ήξερε τι θα συμβεί. Είχαν γίνει αρκετές συζητήσεις πριν και προσπάθειες ώστε να αποφευχθεί αυτός ο χωρισμός. Ήξερε. Η Μαρία με κατανοεί. Συζητάμε τα πάντα. Κάνει και πράγματα για να με ξεκουράσει. Είμαι περήφανη για την κόρη μου», κατέληξε η ηθοποιός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ