Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στην υπόθεση της «κηδεμονίας» της Μπρίτνεϊ Σπίαρς από τον πατέρα της Τζέιμς. Η διάσημη τραγουδίστρια μετά το ξέσπασμα της σε ακρόαση του δικαστηρίου, όπου εξέφρασε την ανάγκη να ορίζει πια μόνη τη ζωή της, φαίνεται πως είναι σε καλό δρόμο για να απαλλαχθεί από όλους κι από όλα.

Συγκεκριμένα, η ποπ σταρ είχε αποκαλύψει πως λόγω της «κηδεμονίας» νιώθει εγκλωβισμένη και δεν έχει τη δυνατότητα να αποφασίσει για τίποτα, ούτε καν για το αν θέλει να αποκτήσει ένα παιδί, ενώ είχε εκφράσει και έντονα την ανάγκη της να προσλάβει έναν δικηγόρο που θα την οδηγούσε στη «λύτρωσή» της. Μάλιστα, και η μητέρα της με παρέμβασή της ζήτησε από το δικαστήριο να επιτρέψουν στη Μπρίτνεϊ να επιλέξει τον άνθρωπο που θα την εκπροσωπήσει.

Και κάπως, ο διακεκριμένος νομικός και πρώην ομοσπονδιακός εισαγγελέας Μάθιου Ρόζενγκαρτ, είναι αποφασισμένος να δώσει ένα τέλος στην «κηδεμονία» της Μπρίτνεϊ. «Η εταιρεία μου και εγώ κινούμαστε επιθετικά και άμεσα για να ζητήσουμε την απομάκρυνση του Τζέιμς Σπίαρς, εκτός κι αν παραιτηθεί μόνος του», ανέφερε ο Μάθιου Ρόζενγκαρτ έξω από το Stanley Mosk Courthouse το πρωί της Δευτέρας.

Ο Μάθιου Ρόζενγκαρτ ανέλαβε την υπόθεση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, την περασμένη εβδομάδα και έρχεται δυναμικά για να δώσει ένα τέλος στον δύσκολο αγώνα της.