Ο Bo και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης συμμετείχαν στον πρώτο κύκλο του Survivor ενώ ανήκαν στους παίκτες που έφτασαν μακριά περνώντας αρκετό χρόνο μαζί στον Άγιο Δομίνικο.

Βγαίνοντας ήταν από αυτούς, που το τελευταίο διάστημα της παραμονής τους στο Survivor, είχαν έρθει κοντά με τον νικητή του ριάλιτι επιβίωσης Γιώργο Αγγελόπουλο. Τον Σεπτέμβριο του 2017 μάλιστα ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, o Βο και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης διασκέδασαν μαζί στο Club 22.

Το okmag έψαξε και βρήκε το επίμαχο στιγμιότυπο:

Η συγκεκριμένη φωτογραφία έρχεται να επιβεβαιώσει τις δηλώσεις του Bo στην εκπομπή «Γεια σου», σχετικά με τη στενή τους σχέση. Να θυμίσουμε ότι η κάμερα του Survivor All Star τσάκωσε τον Μάριο και την Καρολίνα σε τρυφερά ενσταντανέ, τη στιγμή που η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης έφυγε για τον Άγιο Δομίνικο αφήνοντας πίσω μια σχέση με τον Bo.

«Πίστευα ότι ο Μάριος ήταν φίλος μου και ότι ο λόγος του έχει μπέσα. Πριν φύγουν, είχαν έρθει κοντά και ο Μάριος… θα μου την πρόσεχε. Κι επίσης ούτε αυτός είναι μόνος του στη ζωή.

Ήμουν σίγουρος ότι η Καρολίνα δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Το παιδί που παρέδωσα στην Acun Medya, δεν έχει καμία σχέση με το παιδί που βλέπω αυτή τη στιγμή. Δεν έχει γίνει παρεξήγηση, το είδα με τα μάτια μου.

Είναι ένα τεράστιο λάθος που έκαναν και οι δύο προς τον εαυτό τους πρώτα. Δεν σεβάστηκαν ανθρώπους που άφησαν πίσω, δεν σεβάστηκαν την οικογένειά τους. Μίλησα με την οικογένειά της Καρολίνας και οι ίδιοι δεν μπορούν να το πιστέψουν, είναι σοκαρισμένοι. Σαφώς και θέλω να ακούσω τι έχει να μου πει η Καρολίνα», δήλωσε ο Bo στην εκπομπή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ