Μία αποκλειστική συνέντευξη έδωσε στο «Πάμε Δανάη!» η Μπέσσυ Μάλφα.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την πρόταση για το «Τι ψυχή θα παραδώσεις», τις αναμνήσεις από τον γάμο της με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και τα αγενή σχόλια που έχει δεχτεί.

«Είχα πρόταση για την επιστροφή του «Τι ψυχή θα παραδώσεις», θα γίνει τελικά ταινία. Αγαπιόμαστε πολύ με τον Αλέξανδρο Ρήγα, έχουμε κάνει πολλές δουλειές μαζί, είναι λατρεμένος. Στο θέατρο μπορούν να συναντηθούν όλες οι τέχνες που λατρεύω», είπε αρχικά η Μπέσσυ Μάλφα.

Τι είπε για την οικογένειά της και τη σχέση της με τον σύζυγό της, Γεράσιμο Σκιαδαρέση;

«Μου αρέσει πολύ να ζωγραφίζω. Η μητέρα μου ήταν ζωγράφος, κάποια στιγμή θα κάνω μία έκθεση με τους πίνακές της. Αν ζωγράφιζα τα παιδιά μου, θα έφτιαχνα ένα χέρι που ανθίζει σε λουλούδι. Αν ζωγράφιζα τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, θα έκανα ένα μάτι με μία ελίτσα που του την έβγαλε ο δερματολόγος και μας έχει σπάσει τα νεύρα.

Από την πρώτη συνάντηση με τον Σκιαδαρέση θυμάμαι την αλήθεια του, είναι συγκλονιστικός ηθοποιός, έλαμπε. Από την ήμερα του γάμου μου θυμάμαι πως ήμουν σαν τούρτα, ήταν όλο το ελληνικό θέατρο και σινεμά, πήρα πολλή αγάπη.

Ο Γεράσιμος χαίρεται πάρα πολύ με τον ρόλο του στο «Ναυάγιο», ήθελε πάρα πολύ να κάνει τον κακό, είχε βαρεθεί να κάνει όλους τους μίζερους και κατατρεγμένους ρόλους. Στον δρόμο μου λένε ότι από κοντά είμαι πιο αδύνατη και νέα. Κάποιος μου είχε πει κάποτε “βγάλτε τα γυαλιά σας να σας δω”, του είπα ότι ήταν πολύ αγενής. Ήρθε μία τεράστια ανθοδέσμη στο καμαρίνι και μου ζήτησαν συγγνώμη για την αγένεια τους. Με εκνευρίζει όταν μου λένε ότι είμαι γυναίκα του “Φατσέα”, δεν είμαι γυναίκα κανενός, κάθε άνθρωπος είναι ο εαυτός του», συμπλήρωσε η Μπέσσυ Μάλφα.

Διαβάστε επίσης:

Μπέσσυ Μάλφα: Στην πρεμιέρα του Γεράσιμου Σκιαδαρέση με τις κόρες τους

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ