Η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε για τη ζωή, την καριέρα και την αγάπη με τον σύζυγό της σε συνέντευξη που παραχώρησε.

«Τη γειτονία μου εδώ στην παράλια της Γλυφάδας δεν θα την άλλαζα ούτε με το καλύτερο σπίτι στα βόρεια. Εγώ έχω έναν εσωτερικό βρασμό και ψάχνομαι συνεχώς και δημιουργώ. Με το “Dancing With The Stars” και το “J2US” είχα να κάνω πράγματα και ένα ενδιαφέρον», δήλωσε αρχικά η Μπέσσυ Αργυράκη μιλώντας στον Κωνσταντίνο Αρκά και την εκπομπή «Ελένη».

Στη συνέχεια, η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε: «Η κόρη μου μένει μονή της, ο γιος μου είναι στην Ελβετία και μένω με τον άντρα μου. Με τον άντρα μου είμαστε τόσο αγαπημένοι και τόσο ήρεμοι που δεν το βρίσκεις εύκολα. Έχω βρει έναν άνθρωπο, ο οποίος ήταν γεννημένος για οικογένεια άλλα και εγώ ήμουν τελικά. Έχουμε μία πολύ όμορφη γεμάτη νοιάξιμο συμβίωση και είναι πραγματικά έρωτας μετά από 39 χρονιά γάμου».

«Θα ήθελα ένα εγγονάκι»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Μπέσσυ Αργυράκη ανέφερε: «Θα ήθελα ένα εγγονάκι άλλα δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα στη ζωή. Παλιά ήμουν πιο επιθετική και πιεστική με την κόρη μου και το γιο μου να κάνουν παιδιά.

Το μόνο που με τρομάζει είναι όταν σκέφτομαι πόσο χρονών είμαι και τρελαίνομαι. Έχω δει που γράφουν για την ηλικία μου και λέω ότι είναι για μία άλλη».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Η Μπέσσυ Αργυράκη στο okmag: «Ο Βίκτωρ Βερνίκος ήταν ένα πλάσμα ξαναμμένο να φέρει τη νίκη στην Ελλάδα. Αδικήθηκε»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ