Η ανανεωμένη εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή το βράδυ του Σαββάτου στο 10ο live του J2US όχι μόνο δεν πέρασε απαρατήρητη, αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις. Με νέο, ανανεωμένο και glam rock στυλ η τραγουδίστρια έδειχνε απόλυτα ικανοποιημένη με την εικόνα της. Το okmag μίλησε με τον celebity hair stylist, τον άνθρωπο πίσω από την καινούργια κουπ της σταρ. Ο Βασίλης Μπουλούμπασης είναι ο επαγγελματίας που επιμελείται το hair look της τραγουδίστριας από το 2017.

«Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια με τη Δέσποινα. Και έχουμε δοκιμάσει όλα τα looks. Από κοντό γαλλικό καρέ μέχρι πολύ μακριά μαλλιά με κυματισμούς. Η τωρινή αλλαγή ήταν μια ιδέα δική μου που ωστόσο δουλέψαμε μαζί με τη Δέσποινα. Η κουπ έγινε λίγο πριν από το live του περασμένου Σαββάτου. Έδειξα πρώτα στη Δέσποινα κάποιες φωτογραφίες με celebrities και μετά συζητήσαμε πώς θα μπορούσαμε να προσαρμόσουμε την κουπ στο δικό της στυλ. Η Δέσποινα μού έχει απόλυτη εμπιστοσύνη οπότε προχωρήσαμε. Ουσιαστικά αφαίρεσα 3 με 4 δάχτυλα μάκρος, κόβοντας τα μαλλιά της με έντονα φιλαρίσματα στις μύτες και σε διάφορα μήκη. Έτσι η κουπ της απέκτησε περισσότερη ελεύθερη κίνηση, κάτι που ταιριάζει απόλυτα στη Δέσποινα… Φέτος είναι πολύ trendy, τα κουρέματα με τα έντονα φιλαρίσματα». Όπως μάλιστα σημείωσε και ο ειδικός, μετά την αλλαγή η Δέσποινα ένιωσε πολύ ανανεωμένη, όπως άλλωστε αισθάνεται και κάθε γυναίκα μετά από κάθε επιτυχημένη αλλαγή στο look της.

Πόσο δεκτική είναι η κριτής του J2US σε αλλαγές; Σύμφωνα με τον Βασίλη Μπουλούμπαση «η Δέσποινα Βανδή είναι μια γυναίκα που αγαπά τις αλλαγές. Οι δυο μας έχουμε εκπληκτική επικοινωνία και χημεία. Υπάρχει αγάπη μεταξύ μας. Η Δέσποινα είναι πολύ συνεννοήσιμη και ευγενική γυναίκα. Είναι μια Κυρία με “Κ” κεφαλαίο. Είναι σπάνιο να συνεργάζεται κανείς με τόσο σωστούς ανθρώπους και με τη Δέσποινα το έχουμε καταφέρει αυτό».

Για τον hair expert τα μαλλιά σε μια γυναίκα είναι το 80% της εμφάνισής της. «Εάν μια γυναίκα δεν είναι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα ή ακούσει άσχημα σχόλια πέφτει ψυχολογικά. Για αυτό κι εγώ θέλω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για κάθε πελάτισσα. Θέλω πρώτα να συζητάμε μαζί την κουπ ή το χρώμα, να είμαι σίγουρος πως θα μπορεί η ίδια να υποστηρίξει το αποτέλεσμα και μετά προχωράω. Το να συζητάς με τον κομμωτή σου είναι πολύ σημαντικό» υποστηρίζει ο Βασίλης Μπουλούμπασης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ