Ένα ατύχημα με τη μηχανή είχε το βράδυ της Τετάρτης 23 Νοεμβρίου ο Τίμος Ζαχαράτος. Ο σεφ της εκπομπής «Πάμε Δανάη» το αποκάλυψε στην εκπομπή κατά τη διάρκεια της στήλης μαγειρικής.

Συγκεκριμένα η Δανάη Μπάρκα τον πλησίασε ρωτώντας «παραλίγο να σε χάσουμε;» με τον Τίμο Ζαχαράτο να απαντάει «εντάξει μωρέ συμβαίνουν αυτά». Αμέσως μετά ο ίδιος πρόσθεσε «πέρα από την πλάκα, πρέπει να προσέχουμε. Αν βρέχει, να φοράμε κράνος και να προσέχουμε τα μηχανάκια». Η Δανάη Μπάρκα διευκρίνισε κλείνοντας τη συζήτηση «είχε ατύχημα χθες η αγάπη μας, τον χτύπησε ένα αυτοκίνητο, αλλά όλα καλά».

H απάντηση του Τίμου Ζαχαράτου για το ατύχημα με τη μηχανή

Λίγες ώρες αργότερα και έχοντας λάβει πολλά μηνύματα ο Τίμος Ζαχαράτος θέλησε να ξεκαθαρίσει τι συνέβη. «Καλησπέρα σε όλους! Έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα μετά το τέλος της εκπομπής, επειδή αναφερθήκαμε στο θέμα που μου συνέβη εχθές το βράδυ. Καθώς τελείωσα τη δουλειά από το εστιατόριο, πηγαίνοντας προς το σπίτι, κάποια κυρία δεν είχε ανάψει τα φώτο του αυτοκινήτου και ξεκίνησε χωρίς να με δει με αποτέλεσμα να φρενάρω απότομα, να πέσω με το μηχανάκι και να συρθώ στο δρόμο μερικά μέτρα.

Ευτυχώς φορούσα κράνος και τα χτυπήματα είναι υποφερτά για την ώρα! Προσέχετε τους εαυτούς σας γιατί τα πάντα μπορούν να αλλάξουν μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Σας ευχαριστώ για τις ευχές», έγραψε σε μια ανάρτηση στα stories του Instagram.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τίμος Ζαχάτος συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τη Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ! είχε εξηγήσει πώς έγινε η πρόταση.

«Εντελώς τυχαία. Ήταν κάτι που δεν το περίμενα. Έλειπα για 10 χρόνια στο εξωτερικό και σε κάθε άδεια που έπαιρνα και ερχόμουν για διακοπές στην Ελλάδα παρατηρούσα πως τα μαλλάκια των γονιών μου γινόντουσαν πιο άσπρα. Ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα και δεν υπήρχε καλύτερη χρονική συγκυρία όταν μου έγινε η πρόταση.

Με βρήκαν από το κανάλι, πέρασα από μια οντισιόν και με πήραν. Δεν το κυνηγούσα, αλλά οτιδήποτε έχει να κάνει με τη δουλειά μου με αφορά. Η τηλεόραση είναι ένας πομπός, οι τηλεθεατές είναι οι δέκτες και μου δόθηκε η ευκαιρία να μεταλαμπαδεύσω τις μαγειρικές μου γνώσεις», δήλωσε ο ίδιος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ