Το ατύχημα που είχε ο Δημήτρης Σκουλός πριν από μερικές ημέρες τον κράτησαν μακριά από τα γυρίσματα της εκπομπής My Style Rocks. 

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Πρωινό μας» ο γνωστός φωτογράφος είπε ότι χτύπησε σε γήπεδο τένις και έμεινε ξαπλωμένος 2 μέρες.

«Είχα ένα μεγάλο ατύχημα, τώρα είμαι καλύτερα, αλλά δεν έβλεπα τίποτα από το αριστερό μάτι. Τώρα δεν βλέπω καλά έως και καθόλου από αυτό το μάτι. Το έπαθα από ένα μπαλάκι, από έναν παίκτη που βρισκόταν στο διπλανό γήπεδο. Εγώ στην αρχή νόμιζα ότι έγινε από αυτά που έβλεπα στο σόου και τώρα φοβάμαι και για τα αυτιά μου με αυτά που ακούω» είπε αρχικά ο Δημήτρης Σκουλός.

«Δεν γινόταν να συνεχιστούν τα γυρίσματα του My Style Rocks, ήμουν δύο μέρες ξαπλωμένος στο σπίτι μου, ήταν εντελώς κλειστό το μάτι μου».

Για τις εντάσεις που δημιουργούνται μεταξύ των διαγωνιζόμενων, ανέφερε: «Είναι έντονες και εμένα μου αρέσει που είναι έντονες, θέλω να ακούσω την άποψή τους. Έχουν ξεχάσει ότι έχουν έρθει σε ένα σόου μόδας για να διαγωνιστούν και να ακούσουν την άποψη κάποιον ειδικών. Έχω καταβάλει μεγάλη προσπάθεια να πείσω τον εαυτό μου να μη θυμώνω με αυτά που ακούω. Τώρα προσπαθώ να πείσω και τον Στέλιο Κουδουνάρη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ