Στο φετινό My Style Rocks οι παρουσίες των κοριτσιών κλέβουν τις εντυπώσεις καθώς σε κάθε επεισόδιο τα ευφάνταστα look ανοίγουν συζήτηση γύρω από την πιθανή παρουσία κάποιου στιλίστα.

Δεν είναι λίγες αυτές που έχουν κατηγορηθεί και το αρνούνται σθεναρά υποστηρίζοντας πως το αποτέλεσμα ανήκει αποκλειστικά στο προσωπικό τους γούστο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag μια από αυτές, και συγκεκριμένα η Emilia Vodos, δέχεται καθημερινά επισκέψεις από στυλίστρια στο σπίτι της στα νότια προάστια της Αθήνας.

Μάλιστα την έχουν εντοπίσει να μπαίνει μαζί με την Emilia στην πολυκατοικία κρατώντας σακούλες και σχολιάζοντας την επόμενη εμφάνιση στο παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΙ ενώ η πηγή αναφέρει στο okmag: «Οι επισκέψεις είναι καθημερινές και οι συζητήσεις τους ακόμη και στους διαδρόμους της πολυκατοικίας αφορούν το παιχνίδι του ΣΚΑΙ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Emilia Vodos εργάζεται ως Financial Coaching και Business Management σε πολυεθνική εταιρεία και μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στο Μαϊάμι και την Ελλάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ