Η Αθηνά Οικονομάκου βρίσκεται τις τελευταίες δύο ημέρες στο Γύθειο από όπου είναι η καταγωγή της παρέα με φίλους. Ο λόγος ήταν πολύ ιδιαίτερος, αφού η Αθηνά Οικονομάκου μαζί με τον Φίλιππο Μιχόπουλο βάφτισαν την κόρη τους.

Η μικρή πήρε το όνομα Σιέννα – Ηλέκτρα το μεσημέρι του Σαββάτου, έναν περίπου χρόνο μετά τη γέννησή της. Η Αθηνά Οικονομάκου είχε αποκαλύψει μέσα από το Instagram της ότι υπήρχε η πρόθεση να βαφτίσει την κόρη της αυτό το καλοκαίρι.

Φωτογραφίες από τη μέρα που η νεοφώτιστη πήρε το όνομά της δημοσίευσαν στο Instagram φίλοι του ζευγαριού.

Η κολυμπήθρα στην οποία βαφτίστηκε η μικρή ήταν στολισμένη με εντυπωσιακά πολύχρωμα λουλούδια, ενώ η βάφτιση πραγματοποιήθηκε σε εξωτερικό χώρο.

Η μπομπονιέρα της μικρής Σιέννας σε ροζ και χρυσό.

Τα μαρτυρικά της βάφτισης της μικρής.

Τέσσερις ήταν οι νονοί της μικρής Σιέννας. Την κόρη της Αθηνάς Οικονομάκου, βάφτισαν η Κωνσταντίνα και ο Πέτρος μαζί με τη Δώρα και τον Μιχάλη.

Μάλιστα οι νονοί Δώρα Τσακανίνα και Μιχάλης Νέζης πραγματοποίησαν πριν από τη βάφτιση της μικρής τον δικό τους γάμο.

Μόλις πριν από λίγες ημέρες, η Αθηνά Οικονομάκου διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι για τον πρώτο χρόνο της ζωής της κόρης της. Τότε, στον όμορφο κήπο του σπιτιού της έστησε ένα παραμυθένιο σκηνικό για τη Σιέννα. Τα λουλούδια και το ροζ χρώμα κυριαρχούσαν στον χώρο. Την τούρτα της στόλιζε ένα ελεφαντάκι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ