Τη βάφτιση της κόρης της πραγματοποίησε το μεσημέρι του Σαββάτου η Αθηνά Οικονομάκου. Η ηθοποιός μαζί με φίλους ταξίδεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα της, το Γύθειο το οποίο επισκέπτεται με κάθε ευκαιρία.

Το μέρος με το οποίο έχει ιδιαίτερους δεσμούς και ανθρώπους με τους οποίους τη συνδέει φιλία χρόνων έγινε αυτή τη φορά ο τόπος για τη βάφτιση της κόρης της για την Αθηνά Οικονομάκου.

Η ηθοποιός βρίσκεται εκεί τα τελευταία 24ωρα και πριν από τη βάφτιση της μικρής Σιέννας Ηλέκτρας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με πολλά από τα αγαπημένα της πρόσωπα. Την παραμονή του μυστηρίου πόζαρε με τις αγαπημένες τις φίλες στην παραλία του Γυθείου και εξύμνησε τη δύναμη των κοριτσιών.

Στιγμιότυπα από το βράδυ τους την παραθαλάσσια ιστορική κωμόπολη της νότιας Πελοποννήσου δεν σταμάτησαν να ανεβαίνουν. Όλοι είχαν πολύ καλή διάθεση, αφού οι αφορμές ήταν πολλές και αποτέλεσαν μια καλή αφορμή για να βρεθούν όλοι μαζί.

Από την πλευρά της η ηθοποιός δεν σταμάτησε να μοιράζεται φωτογραφίες με τις φίλες της. Η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε να φορέσει ένα φωτεινό πορτοκαλί σύνολο για να απολαύσει το ποτό της το βράδυ στο Γύθειο. Ένα crop top με σορτς και εντυπωσιακά boho κοσμήματα στο λαιμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ