Στην Πόλη του Φωτός με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες η Αθηνά Οικονομάκου. Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας μετά τη βάφτιση της κόρης της, Σιέννας – Ηλέκτρας έκανε μια ρομαντική απόδραση με τον σύζυγό της στο Παρίσι.

Μετά την επιστροφή του ζευγαριού στην Ελλάδα η Αθηνά Οικονομάκου θέλησε να μοιραστεί μερικές από τις όμορφες στιγμές με την κόρη της, Σιέννα και τον γιο της Μάξιμο.

Μέσα από δυο Instagram story στον προσωπικό της λογαριασμό το απόγευμα της Τετάρτης 29/6, η  γνωστή ηθοποιός μας έδειξε πώς χαλάρωσε στο σπίτι της με τα παιδιά της. Δημοσίευσε ένα γλυκό στιγμιότυπο όπου μητέρα και κόρη ποζάρουν ξαπλωμένες αγκαλιά, με την Αθηνά Οικονομάκου να γράφει: «Θα την φάω».

oiko

Μπορεί να έχει ένα αρκετά επιβαρυμένο πρόγραμμα όμως προσπαθεί να αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στην οικογένειά της. Στο επόμενο story της βλέπουμε την μικρή Σιέννα μαζί με τον γιο της Μάξιμο να παίζουν με τα παιχνίδια τους.

Να υπενθυμίσουμε η ενός έτους κόρη της πήρε το όνομα Σιέννα Ηλέκτρα και όπως σας αποκάλυψε το okmag είχε τέσσερις νονούς! Τη μικρή Σιέννα Ηλέκτρα βάφτισαν η Κωνσταντίνα Βασιλείου με τον Πέτρο Ανδριόπουλο, αλλά και η Δώρα Τσακανίκα με τον Μιχάλη Νέζη, οι οποίοι πριν από το μυστήριο της βάφτισης πραγματοποίησαν τον γάμο τους.

Ανάμεσα στους φίλους της Αθηνάς Οικονομάκου που βρέθηκαν στο Γύθειο για τη βάφτιση ήταν η Χριστίνα Κοντοβά με τον Τζώνυ Καλημέρη, η Βάσω Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο, αλλά και η καλή της φίλη Νικόλ Παναγιώτου η οποία επιμελήθηκε το στυλ της.

Το γλέντι για τον γάμο των κουμπάρων της και τη βάφτιση της Σιέννας Ηλέκτρας κράτησε μέχρι αργά το βράδυ και όλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ