Στη στρατιωτική παρέλαση που έγινε στη Θεσσαλονίκη για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου έδωσε χθες το «παρών» σύσσωμη η οικογένεια του Απόστολου Τζιτζικώστα. Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας βρέθηκε στην εξέδρα των επισήμων μαζί με τη σύζυγό του και τα δυο παιδιά τους: τον Γιώργο και τη Ναταλία. Και αυτή ήταν μια από τις σπάνιες εμφανίσεις που έκανε ο Απόστολος Τζιτζικώστας με την Ελεάνα Βλάχου και τα παιδιά τους.

Το ζευγάρι μπορεί να μην κάνει συχνά επίσημες οικογενειακές εμφανίσεις, ωστόσο, η χθεσινή παρέλαση ήταν η κατάλληλη ευκαιρία για να κάνουν όλοι μαζί μια ξεχωριστή έξοδο. Περήφανος μπαμπάς ο περιφερειάρχης της Κεντρικής Μακεδονίας δημοσίευσε στο Instagram του μια φωτογραφία με όλη την οικογένεια. Ο Απόστολος Τζιτζικώστας και η Έλενα Βλάχου, μάλιστα, μας έδειξαν πόσο έχουν μεγαλώσει τα δυο παιδιά τους. Ο Γιώργος είναι πλέον 4,5 χρόνων και η μικρή Ναταλία θα κλείσει τα τρία τον Δεκέμβρη.

Αυτή βέβαια, δεν ήταν η μόνη φορά που ο Απόστολος Τζιτζικώστας και η Ελεάνα Βλάχου μας έδειξαν τα παιδιά τους μιας και στο παρελθόν, έχουν μοιραστεί μέσα από τα social media εικόνες οικογενειακής ευτυχίας.

Τα παιδιά του άλλωστε είναι η μεγάλη του αδυναμία και τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του χάρηκαν πολύ που βρέθηκαν όλοι μαζί στην πρώτη τους παρέλαση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ