Ο Απόστολος Γκλέτσος δήλωσε ότι κάνει την τηλεόραση για λόγους βιοπορισμού και αποκάλυψε ότι στον ΑΝΤ1 είχε μια ασυλία που δεν γνώριζε.

«Την τηλεόραση την κάνω για λόγους βιοπορισμού. Μου αρέσει. Όχι τόσο ώστε να τη διαλέγω. Αν είχα τον τρόπο να βιοποριστώ από κάτι άλλο, δεν θα έκανα τηλεόραση», δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Στη συνέχεια εξήγησε: «Δεν με ευχαριστεί. Είναι πάρα πολλές οι ώρες. Και δεν κάνεις κάτι που εμένα προσωπικά με ενθουσιάζει. Νεαρός ήθελα να την κάνω. Τώρα το κάνω από ανάγκη. Αντιθέτως η ενασχόλησή του με την τοπική αυτοδιοίκηση είναι κάτι που απολαμβάνει. «Επειδή μου αρέσει η τοπική αυτοδιοίκηση δεν το βλέπω έτσι, η τηλεόραση για εμένα είναι περισσότερο ψυχοφθόρα», είπε

Επιπλέον, ο Απόστολος Γκλέτσος δήλωσε: «Είχα μια ασυλία που δεν την ήξερα, είχα ασυλία στον ΑΝΤ1, ο αείμνηστος ο Κυριακού με έναν μπάρμπα μου, πρώτο ξάδερφο του πατέρα μου. Ο Κυριακού ήταν καπετάνιος και ο μπάρμπας μου πρώτος μηχανικός και σπάγανε μαζί τα εμπάργκο. Και δεν το ήξερα. Είχα ασυλία στον ΑΝΤ1 και το έμαθα μετά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ