Ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στη 1» και μίλησε για την πορεία του, την κόρη του αλλά και αν θα ήθελε ένα εγγόνι.

«Στα 56 μου πια φαίνεται, είμαι μπροστάρης, καλώς ή κακώς. Είμαι το κριάρι που θα μπει μπροστά. Δεν θα κωλώσω πουθενά, δεν φοβάμαι κανέναν. Αρχηγός του εαυτού μου είμαι έτσι κι αλλιώς. 12 χρονών έκανα μια συζήτηση με τον εαυτό μου, τον παππού και τον πατέρα μου και έβαλα τα πρέπει. Αυτά ακολουθώ. Αν ο άντρας στη ζωή δεν είναι απόλυτος, μαύρο φίδι που τον έφαγε. Στις δύο τρεις γραμμές στη ζωή σου πρέπει να είσαι απόλυτος. Εγώ δεν θα κοιτάξω τη γυναίκα του φίλου μου ποτέ, αυτά είναι αξιώματα» είπε ο πρόσφατα χωρισμένος ηθοποιός.

Όσο για τον αν θέλει να γίνει παππούς, ο ηθοποιός είπε: «Το θέλω να γίνω παππούς. Ο Θεός δεν μου έδωσε αγόρι που ήθελα για να το προπονήσω λίγο, αλλά μπορεί να μου δώσει ένα εγγονάκι αγοράκι και να ασχοληθώ μαζί του… Να κάνουμε λίγα σπορ. Κανένα μπασκετάκι. Δεν ξέρω αν θα προλάβω να παίζω με το αγοράκι». Όταν έγινε η ερώτηση αν θα το λένε Αποστόλη απάντησε: «Όχι βέβαια ρε από που κι ως που; Με την καμία δεν θα τον λένε Αποστόλη. Ούτε καν! Και αν μου το προτείνουν, θα ντραπώ τόσο πολύ, που θα είναι αιτία να τσακωθούμε. Αυτό είναι ντροπή. Δεν θα δεχτώ. Είναι ξεφτίλα. Θα έχει πατέρα το παιδί και παππού να βγάλουν το δικό του όνομα, Βαγγέλη, Νίκο, Γιώργο, όπως θέλουν. Δεν θα μου άρεσε να μου κάνουν το ίδιο. Θα είχα πεθάνει. όχι τέτοια πράγματα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ