Η Ιζαμπέλα Αρβανίτη και ο Απόστολος Γκλέτσος, αποφάσισαν να πάρουν δρόμους χωριστούς. Πρόκειται για δύο ανθρώπους από διαφορετικούς, φαινομενικά κόσμους, που όμως ήρθαν κοντά. Ήταν μαζί από το 2021 και επέλεξαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους, γι’ αυτό σπάνια τους βλέπαμε σε κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Η Ιζαμπέλα και ο Απόστολος ήρθαν πολύ κοντά, μετά την πρώτη γνωριμία τους, μέσω κοινών γνωστών και η Ύδρα ήταν ο ιδανικός τόπος για να απολαύσουν τον έρωτά τους, χωρίς πολλά αδιάκριτα βλέμματα. Εκεί πέρασαν το πρώτο τους καλοκαίρι, στο σπίτι που διατηρεί η επιχειρηματίας, ένα από τα πολλά ιστορικά κτίρια του νησιού.

Μετά από καιρό έφτασε η ώρα της αποκάλυψης. Οι δυο τους βρέθηκαν στην συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στο Ηρώδειο. Σοβαροί και χωρίς διαχύσεις είχαν πλέον αποφασίσει ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να «κρύβονται».

Μάλιστα μόλις λίγες ημέρες πριν, ο Απόστολος Γκλέτσος δήλωνε: «Είμαι καλά, είμαι με μια γυναίκα. Σκάρτο χρόνο. Είναι εκτός χώρου και είμαστε καλά. Είμαστε σοβαρά…». Aπό τότε οι εμφανίσεις τους ήταν μετρημένες.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ