Τη δική του άποψη για τις ελληνικές σειρές και όχι μόνο κατέθεσε ο Απόστολος Γκλέτσος σε συνέντευξή του. Ανάμεσα σε άλλα σχολίασε και τη σειρά Maestro και κυρίως τους ηθοποιούς που πρωταγωνιστήσαν. Ωστόσο, κατά τη γνώμη του ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δεν θα έπρεπε να είχε παίξει.

«Παρακολουθώ τα πάντα στην τηλεόραση. Μου άρεσε ο “Σασμός”, το Maestro, ειδικά οι ηθοποιοί που έπαιξαν εκεί. Ο Τσορτέκης, το Μαράκι (σ.σ. Μαρία Καβογιάννη) έσκισε. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης καλό θα ήταν να μην έπαιζε, δεν είναι ηθοποιός του επιπέδου των άλλων. Θα μπορούσε να κάνει όλο το άλλο και να μην παίζει. Εκεί “μπατάρει” το πράγμα», είπε μεταξύ άλλων ο Απόστολος Γκλέτσος.

Επιπλέον, ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε και για πιο προσωπικές απόψεις και σκέψεις του. «Κάθε μέρα φοβάμαι με τη ζωή που κάνω. Δεν φοβάμαι τον θάνατο. Φοβάμαι μην μείνω κατάκοιτος. Είδα πως μπορεί ένας άνθρωπος να υποφέρει και να εξευτελίζεται.

Η σχέση μου με την κόρη μου είναι καταπληκτική. Είμαι μάλλον αποστασιοποιημένος, αλλά μπορώ να γίνομαι και φίλος.

Ο έρωτας δεν υπάρχει στη ζωή μου αυτή την περίοδο. Όσο περνούν τα χρόνια δεν το ζεις τόσο έντονα. Το γήρας έρχεται και διαμορφώνει καταστάσεις. Δεν μου αρέσει που γερνάω.

Δεν με ενδιέφερε τίποτα. Και να την είχα ψωνίσει το έβλεπαν οι άλλοι, δεν το έβλεπα εγώ», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Απόστολος Γκλέτσος – Ιζαμπέλα Αρβανίτη: Το χρονικό της σχέσης τους

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ