Η Αποστολία Ζώη ξεδίπλωσε το ταλέντο της για ακόμα μία φορά. Στο νέο χιουμοριστικό βίντεο του Διονύση Αντζαράκη η τραγουδίστρια μεταμορφώθηκε σε Σοφία Χατζηπαντελή. Η εμφάνισή της ήταν τόσο επιτυχημένο που το σκετς όχι μόνο έγινε γρήγορα viral αλλά και η ίδια απέσπασε πολλά θετικά σχόλια.

Μιλώντας το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η Αποστολία Ζώη αποκάλυψε πως το μακιγιάζ της μεταμόρφωσής της σε Σοφία Χατζηπαντελή το έκανε μόνη της.

«Δεν είμαι άνθρωπος που κάνω μιμήσεις στη ζωή μου, δεν θα με δεις να μιλάω σαν κάποιον άλλον. Δεν ξέρω αν η Σοφία το είδε, δεν είχα κάποιο μήνυμα. Το Βικάκι μας έστειλε μπράβο» δήλωσε η τραγουδίστρια αναφερόμενη στους κριτές.

Θετικά ήταν όμως τα σχόλια και της Σοφίας Χατζηπαντελή αλλά και των υπόλοιπων κριτών του GNTM οι οποίοι σχολίασαν στην ανάρτηση του δημιουργού του βίντεο με τίτλο «GNTM, αλλά ακόμα καλύτερο». «Έπος» έγραψε ο Γιώργος Καράβας τον οποίο ενσάρκωσε στο σκετς ο Διονύσης Ατζαράκης. Τον Τάσο Σωφρονίου έκανε ο Ηλίας Φουντούλης και τη Βίκη Καγιά η Νάντια Μπουλέ.

«Περιμένετε δείχνω τόσο καυτή» σχολίασε η Σοφία Χατζηπαντελή βάζοντας emoji με γέλια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ