Στο στόχαστρο του Διονύση Ατζαράκη βρέθηκε για άλλη μια φορά το GNTM. Ο γνωστός κωμικός μοιράστηκε ακόμα ένα βίντεο που σατιρίζει το reality μοντέλων.

Ο ίδιος ανέλαβε τον ρόλο του Γιώργου Καράβα, η Νάντια Μπουλέ είναι η Βίκυ Καγιά, ο Ηλίας Φουντούλης ο Τάσος Σοφρωνίου και η Αποστολία Ζώη, σε ρόλο Σοφίας Χατζηπαντελή.

Μάλιστα η Αποστολία Ζώη κατάφερε να ενσαρκώσει το μοντέλο με μεγάλη επιτυχία. Η μεταμόρφωσή της αλλά και η προφορά της έμοιαζαν απίστευτα με της Σοφίας Χατζηπαντελή η οποία κατάφερε με την εκρηκτική της προσωπικότητα στις εμφανίσεις της στο GNTM να κερδίσει τη συμπάθεια του κοινού.

Η Ελληνοκύπρια έχει ξεχωρίζει για το μονόφρυδο look της και πορεύεται στον χώρο του μόντελινγκ με τη μοναδικότητά της. Η τραγουδίστρια κατάφερε να μπει στο πετσί του ρόλου με τις ατάκες του μοντέλου οι οποίες έχουν γίνει ουκ ολίγες φορές viral.

Οι 4 «κριτές» αντιμετωπίζουν την Εβελίνα Νικόλιζα και την Ελένη Βουλγαράκη ως μοντέλα με αιχμηρά αλλά και ξεκαρδιστικά σχόλια. Ρόλος έκπληξη ήταν της μητέρας του κωμικού η οποία βρέθηκε και αυτή μπροστά από τους κριτές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ