Η Αποστολία Ζώη, σύμφωνα με την ανακοίνωση που έκανε μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, είναι ένα ακόμα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού.

«Δυστυχώς σήμερα μετά από pcr test βρέθηκα θετική στον Covid. Οι sold out εμφανίσεις που περίμενα με πολύ χαρά στη Θεσσαλονίκη και στο Μόναχο δυστυχώς αναβάλλονται για αργότερα», σημείωσε η Αποστολία Ζώη.

Στη συνέχεια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το πώς περνάει τον ιό. «Ευτυχώς το περνάω πολύ ελαφριά. Θέλω να σας πω ότι έκανα self test και rapid και βγήκαν αρνητικά. Αν θέλετε να έχετε σαφή εικόνα για να προστατεύσετε τους γύρω σας χρειάζεται pcr», ανέφερε. «Προς το παρόν θα βρίσκομαι σε καραντίνα για μία εβδομάδα όπως που είπαν οι γιατροί. Εύχομαι σε όλους υγεία πάνω απ’ όλα και καλή χρονιά».

Η τραγουδίστρια είναι μονάχα ένα από τα χιλιάδες κρούσματα που καταγράφηκαν σήμερα στη χώρα. Δεν είναι λίγοι μάλιστα οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz που επέλεξαν τον ίδιο τρόπο να επικοινωνήσουν ότι νοσούν.

«Γυρίζοντας από ταξίδι στο εξωτερικό (όπου κι εκεί ήμουν τρελά προσεκτική, και στο δρόμο με μάσκα) και προκειμένου να ταξιδέψω στην Κύπρο για γυρίσματα έκανα rapid test και βγήκε θετικό», περιγράφει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. «Έκανα pcr και μόλις ενημερώθηκα πως είμαι θετική σε μετάλλαξη του ιού. Είμαι τρεις φορές εμβολιασμένη, δεν έχω απολύτως κανένα σύμπτωμα (36,6, ωραιότατη γεύση και οσμή) και αν δεν ήταν να ταξιδέψω δε θα είχα πάρει χαμπάρι πως είμαι θετική», συμπληρώνει.

«Ακόμα και στην κορόνα influencer. Η πρώτη που κόλλησε 2 κορόνες σε 2 μήνες», ανέφερε η Κόνυ Μεταξά στα stories της στο Instagram 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ