Ο Παντελής Καναράκης είναι ένας ηθοποιός ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό κυρίως για τις μιμήσεις και τη σάτιρα που κάνει.

Ένας ηθοποιός όμως μπορεί να κρύβει πολλά πρόσωπα –αυτό είναι άλλωστε η υποκριτική- και αυτό ακριβώς μας απέδειξε με την πρόσφατη φωτογράφισή του ο Παντελής Καναράκης.

Το περιοδικό Koita Magazine πρωτοπόρο όπως και κάθε φορά στις φωτογραφήσεις του μας έδειξε τα 100 πρόσωπα του Παντελή Καναράκη, και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας.

Ο Παντελής Καναράκης… αλλιώς

Ο ηθοποιός είχε εναν προβληματισμό, σχετικά με το πρόσωπό του και το γεγονός ότι δύσκολα εμπνέει σκηνοθέτες για κάτι άλλο πέραν του σατιρικού, και με τη βοήθεια της Μαριάμ Νίκου και του Αντώνη Τσαρούχα μας απέδειξε πως στην πραγματικότητα δεν είναι μόνο αυτό που βλέπουμε, αλλά μπορεί να μεταμορφωθεί σε 100 διαφορετικούς ανθρώπους.

Το Koita Magazine σε συνεργασία με τον Αντώνη Τσαρούχα, φωτογράφο και μετρ της AI τεχνολογίας δημιούργησαν τα 100 πρόσωπα του ηθοποιού, αφήνοντας άφωνους όσους είδαν τις φωτογραφίες.

«Σκοπός του project αυτού ήταν ένας προβληματισμός που είχε ο Παντελής σε μια συζήτηση μας.

Θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι ο άνθρωπος-καλλιτέχνης με τα 100 πρόσωπα! Κάποια στιγμή σε μια συζήτηση που είχα με τον Παντελή, μου είπε πως το πρόσωπό του είναι δύσκολο να εμπνεύσει σκηνοθέτες, να του αναθέσουν διαφορετικούς ρόλους, αφού τον έχουν συνδέσει με την κωμωδία και την σάτιρα.

Εκεί εγώ σκάλωσα. Το πρόσωπο του Παντελή, που είναι και ένας από τους ανθρώπους που εκτιμώ σε αυτή τη ζωή, με εμπνέει καλλιτεχνικά! Μάλιστα τον φαντάζομαι σε διάφορους ρόλους. Από ψυχοπαθή δολοφόνο μέχρι επίγειο άγγελο που ξέμεινε στον πλανήτη μας.

Από τον ρετρό ήρωα της δεκαετίας του 50 μέχρι το πιο fashion μοντέλο που μπορεί να περπατήσει σε διεθνείς πασαρέλες. Θα μπορούσε να είναι ο χαφιές που πρόδωσε ένα λαό, αλλά και ο ήρωας που έσωσε την χώρα του. 100 πρόσωπα, 100 Παντελίδες και δεν μου φτάνουν…», ανέφερε μεταξύ άλλων η εκδότρια του περιοδικού Μαριάμ Νίκου.

Διαβάστε επίσης:

Παντελής Καναράκης: Σε ηλικία 17 ετών στην πενθήμερη σχολική εκδρομή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ