Μετά την παράσταση «Ωνάσης – Τα θέλω όλα», η πολύ αγαπητή και ultra sexy ηθοποιός κάνει τη μεγάλη επιστροφή. Από τον Δεκέμβριο, θα δούμε τη Δήμητρα Ματσούκα στο νέο έργο που γράφει και σκηνοθετεί ο Θοδωρής Αθερίδης, στο Μικρό Παλλάς. Πρόκειται για την παράσταση «Μαθήματα Κωμωδίας».

Τα «Μαθήματα Κωμωδίας» είναι μια σύγχρονη κωμωδία που θα παρουσιαστεί στο γνώριμο θεατρικό στέκι του καλλιτέχνη. Μαζί τους, θα παίξουν οι: Δημήτρης Σαμόλης, Αναστασία Τσιλιμπίου και Αντώνης Κρόμπας.

Τα δύο χρόνια θεατρικής αποχής

Πέρασαν σχεδόν δύο χρόνια από τότε που η Δήμητρα Ματσούκα έπαιξε σε παράσταση. Το «Ωνάσης – Τα θέλω όλα», σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2019 στο Παλλάς.

«Υπήρχαν πάρα πολλές βιογραφίες για την Τζάκι, πάρα πολλές συνεντεύξεις και παρασύρθηκα. Μπήκα σε μια εμμονική περίοδο. Δεν ήταν με τον Ωνάση η Τζάκι μόνο για τα χρήματα. Της παρείχε ασφάλεια και σίγουρα γοητεύτηκε από αυτόν τον άνθρωπο», είχε πει σε συνέντευξή της αναφορικά με τον ρόλο της.

Ακολούθησε η πανδημία που «πάγωσε» κάθε θεατρική δραστηριότητα. Η ηθοποιός πέρασε το διάστημα που μεσολάβησε αφιερώνοντας χρόνο στην οικογένειά της.

Πριν από τη μεγάλη επιστροφή

Λίγο πριν επιστρέψει στο θέατρο, η Δήμητρα Ματσούκα έκανε και μια απόδραση στη Γαλλία. Από το ταξίδι της μοιράστηκε στιγμιότυπα στο Instagram της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ