Αποχώρησε ο Πάνος Καλίδης από το σχήμα στο νυχτερινό κέντρο Έμπατη – North όπου εμφανιζόταν μαζί με τον Μάκη Δημάκη, την Σάσα Μπάστα και την Κατερίνα Στανίση. Ο τραγουδιστής ανακοίνωσε την απόφασή του μέσα από τα social media.

«Θα ήθελα να σας ανακοινώσω επίσημα τη λήξη της συνεργασίας μου με το Εμπατή North Live Stage. Αιτία αυτής της εξέλιξης αποτελεί η μη τήρηση σημαντικών συμφωνιών, ολοκληρώνοντας έτσι πρόωρα ένα μουσικό ταξίδι που ανυπομονούσα να ζήσω μαζί σας» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο τραγουδιστή.

Η Κατερίνα Στανίση μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», αποκάλυψε: «Κι εγώ τώρα το έμαθα. Δεν ξέρω τι έγινε, πραγματικά. Δόξα τω Θεώ πήγαμε παραπάνω καλά απ’ όσο νομίζαμε. Δεν έχει συμβεί κάτι στο παρασκήνιο. Ήμασταν αγαπημένοι όλοι μας. Προχθές μιλήσαμε. Αποκλείω να συνέβη κάτι με συνάδελφο».

Στη συνέχεια μίλησε στην εκπομπή και ο Πάνος Καλίδης εξηγώντας τους λόγους της αποχώρησής του από το σχήμα αναφέρθηκε στις αλλαγές που έφερε η άφιξη της Κατερίνας Στανίση. «Δεν ήθελα να δώσω περισσότερη έκταση γιατί δεν κάνει καλό σε κανέναν. Η μη τήρηση συμφωνιών έχει να κάνει με νέα δεδομένα επάνω στον τρόπο εργασίας. Είχαμε ξεκινήσει χωρίς την κυρία Στανίση. Ήταν αλλιώς τα πράγματα πριν από 1,5 μήνα με άλλους χρόνους τραγουδιού και ένα οικονομικό deal. Από τη στιγμή που προστέθηκε η κυρία Στανίση μπορεί να επιβαρύνεται και με περισσότερα έξοδα. Ένα μαγαζί μπορεί να μην πηγαίνει καλά όλες τις ημέρες. Γίνεται αν ο επιχειρηματίας θέλει να αλλάξουν τα οικονομικά δεδομένα να μην το δεχτείς. Από εκεί και πέρα να κάνω κι εγώ τα δικά μου μέσα στον Δεκέμβρη», ανέφερε στη «Super Κατερίνα».

Και τέλος ο τραγουδιστής κατέληξε: «Από κοινού αποφασίσαμε με τα δεδομένα τα τωρινά ούτε εμένα, ούτε τον επιχειρηματία ίσως συνέφερε να συνεχίσω. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις και με την Κατερίνα Στανίση και με τον επιχειρηματία».

Το σχήμα συνεχίζεται χωρίς τον Πάνο Καλίδη με τον Μάκη Δημάκη, την Κατερίνα Στανίση και την Σάσα Μπάστα. Από την πλευρά του ο Πάνος Καλίδης έχει κάποιες προγραμματισμένες εμφανίσεις σε Θεσσαλονίκη, Ναύπλιο αλλά και για τις ημέρες των γιορτών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ