Ο τραγουδιστής Πάνος Καλίδης μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τα παιδικά του χρόνια που ήταν δύσκολα, αλλά και το πώς αποφάσισε να αφήσει το σχολείο. Επιπλέον αναφέρθηκε και στη σχέση ζωής με τη Λεάννα Μάρκογλου με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Ωστόσο δεν έχουν προχωρήσει σε γάμο.

«Γεννήθηκα από μια φτωχική οικογένεια. Όνειρα σαν παιδί είχα πολλά. Μου άρεσε το περιβάλλον του σχολείου αλλά μια μικρή δυσλεξία και μια δυσκολία στο να αποστηθίσω πράγματα. Μου φαίνονταν όλα να φαίνονται βουνό και να μη μπορώ να ακολουθήσω. Έτσι αποφάσισα μαζί με τους γονείς μου στην Α’ Γυμνασίου να αφήσω το σχολείο και να πάω να δουλέψω. Μεγάλο λάθος γιατί η παιδεία είναι πολύ σημαντική για την προσωπικότητα ενός ανθρώπου» είπε αρχικά ο Πάνος Καλίδης.

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το ότι δεν έχουν παντρευτεί με τη σύντροφό του Λεάννα Μάρκογλου. «Νομίζω ότι δεν είμαστε έτοιμοι. Έτοιμος να παντρευτεί ένας άνθρωπος είναι όταν ωριμάσει γενικά, επαγγελματικά, συναισθηματικά».

Τέλος ο Πάνος Καλίδης απάντησε αν έχει υπογράψει για το Survivor All Star. «Δεν έχω υπογράψει για το Survivor All Star. Γιατί δεν ήμουν και ο καλύτερος αθλητικά. Και ο λόγος που αποχώρησα πέρυσι ήταν ότι δεν μπορούσα να αποδώσω και να δώσω αυτό που πρέπει στην ομάδα μου. Πλέον είχα αρχίσει να ενοχλώ, είχα γίνει βαρίδι. Φυσικά μπαίνεις για τα χρήματα. Για το έπαθλο δεν θα πήγαινα ποτέ. Το εβδομαδιαίο έπαθλο που δίνει η Acun Medya θα ήταν πολύ βασικό να πάω».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ