Τη μεγάλη απώλεια του συζύγου της, Τόλη Βοσκόπουλου προσπαθεί να ξεπεράσει η Άντζελα Γκερέκου και θυμάται τις πιο ξεχωριστές στιγμές που έζησε μαζί του. Οι δυο τους ήταν μαζί για 25 χρόνια μέχρι που τους χώρισε ο θάνατος του «πρίγκιπα» του ελληνικού πενταγράμμου, που έφυγε από τη ζωή στις 19 Ιουλίου.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος γνώρισε την Άντζελα Γκερέκου το 1995 και έναν χρόνο μετά οι δυο τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Ο πολιτικός γάμος τους έγινε στις 2 Αυγούστου του 1996 στο δημαρχείο της γενέτειρας της νύφης, την Κέρκυρα. Κουμπάροι, ο δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ και ο επιχειρηματίας Στέργιος Βρούσγος.

Η Άντζελα Γκερέκου είχε τότε καρέ a la gancon μαλλί και έλαμπε από χαρά μέσα στο δαντελένιο νυφικό της. Η ίδια με αφορμή την 25η επέτειο γάμου που δεν πρόλαβε να γιορτάσει με τον Τόλη Βοσκόπουλο, ανέβασε στο Instagram της μια σειρά από ασπρόμαυρες φωτογραφίες τους.

Ιδιαίτερα συγκινημένη η ίδια δεν θέλησε να συνοδεεύσει με λόγια την ανάρτησή της. αρκέστηκε στο να γράψει την ημερομηνία του γάμου της και να βάλει δίπλα τον αριθμό 25, για τα 25 χρόνια που έεζησαν μαζί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ