Το πρώτο Πάσχα χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο περνά η Άντζελα Γκερέκου μαζί με την κόρη τους, Μαρία. Οι δυο τους ταξίδεψαν στη γενέτειρά της, την Κέρκυρα.

Οι γυναίκες της ζωής του τραγουδιστή δεν έχουν σταματήσει να του αφιερώνουν λόγια αγάπης στα social media τους. Τόσο η Άντζελα Γκερέκου, όσο και η κόρη τους, Μαρία, διατηρούν ένα χαμηλό προφίλ όλους αυτούς τους μήνες από τον θάνατό του.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή στις 19 Ιουλίου 2021, βυθίζοντας σε θλίψη τις δύο γυναίκες της ζωής του. Η ηθοποιός παραβρέθηκε, μεταξύ άλλων, στην πρώτη Ανάσταση του Χριστού και ανάρτησε φωτογραφία μέσα από την εκκλησία.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Άντζελα Γκερέκου ανάρτησε φωτογραφίες και βίντεο από τα έθιμα του τόπου της, κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας. 

Εννιά μήνες έχουν περάσει από τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου και η οικογένειά του προσπαθεί να διαχειριστεί το πένθος της και να βρει και πάλι τις ισορροπίες της.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή στις 19 Ιουλίου, στα 81 του χρόνια, μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη στο 251 νοσοκομείο λίγο πριν πάρει εξιτήριο. Τόσο η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου, Μαρία, όσο και η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου προσπαθούν να βρουν τις ισορροπίες τους και όλο αυτό το διάστημα κρατούν χαμηλά τους τόνους. Οι γυναίκες της ζωής του, δεν έχουν σταματήσει να του αφιερώνουν λόγια αγάπης στα social media τους.

Η Άντζελα Γκερέκου μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλο και έπειτα από ένα μικρό διάστημα απομόνωσης επέστρεψε στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του Mega «Η γη της ελιάς», ενώ συνεχίζει και τη δράση της ως Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ