Οκτώ μήνες θα συμπληρωθούν σε λίγες ημέρες από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο Τόλης Βοσκόπουλος. Η Άντζελα Γκερέκου περνά αυτές τις ημέρες πολύ διαφορετικά από ότι συνήθιζε μέσα στα χρόνια που είχε στο πλευρό της τον τραγουδιστή.

«Στο σπίτι μας η Καθαρά Δευτέρα ήταν πάντα μια μεγάλη γιορτή», περιγράφει στην τελευταία της ανάρτηση η ηθοποιός. «Και έτσι συνεχίζουμε. Κι όσοι λείπουν είναι πάντα εδω!», αναφέρει για τη μνήμη του Τόλη Βοσκόπουλου που παραμένει ζωντανή. Μάλιστα, συνοδεύει το μήνυμά της με οικογενειακές φωτογραφίες με τον αείμνηστο τραγουδιστή. Φωτογραφίες που έχουν αιχμαλωτίσει για πάντα τις ευτυχισμένες στιγμές τους, με την κόρη τους, Μαρία Βοσκοπούλου, αλλά και σε οικογενειακό τραπέζι.

«Η Μεγάλη Σαρακοστή του Πάσχα είναι από την Ορθόδοξη παράδοση μας και περίοδος συγχώρεσης. Ας προσπαθήσουμε! Καλή Δύναμη με Υγεία Αγάπη και Ειρήνη!», εύχεται στους διαδικτυακούς της φίλους στο ίδιο μήνυμα.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή στις 19 Ιουλίου, στα 81 του χρόνια, μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη στο 251 νοσοκομείο λίγο πριν πάρει εξιτήριο. Τόσο η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου, Μαρία, όσο και η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου προσπαθούν να βρουν τις ισορροπίες τους και όλο αυτό το διάστημα κρατούν χαμηλά τους τόνους. Οι γυναίκες της ζωής του, δεν έχουν σταματήσει να του αφιερώνουν λόγια αγάπης στα social media τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ