Από τη Μύκονο στη Θεσσαλονίκη για δουλειές η δημοσιογράφος Ανθή Σαλαγκούδη. Αν και μόλις λίγες ώρες στη γενέτειρά της, η Ανθή Σαλαγκούδη δεν έχασε την ευκαιρία να συναντήσει τους δικούς της ανθρώπους και να περάσει στιγμές μαζί τους. Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε από το ταξίδι της ξεχώρισε εκείνη με το φιλί στον πατέρα της, Γιώργο Σαλαγκούδη.

Το στιγμιότυπο που δημοσίευσε η Ανθή Σαλαγκούδη με τον πατέρα της.

Στο παρελθόν όταν η Ανθή Σαλαγκούδη συμμετείχε στο Survivor είχε δεχτεί πολλές κατηγορίες τόσο η ίδια όσο και ο πρώην υφυπουργός, ότι λόγω της ιδιότητάς του μπορούσε να επηρεάσει το αποτέλεσμα των ψηφοφοριών του reality έτσι ώστε να παραμένει η κόρη του στο παιχνίδι.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Σαλαγκούδης είχε δώσει την απάντησή του τότε μέσα από την εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ Tik Talk ξεκαθαρίζοντας πως ο ίδιος δεν σήκωσε ποτέ τηλέφωνο για να κινητοποιήσει κανέναν μηχανισμό τέτοιου είδους. Παράλληλα, είχε εκφράσει την αγάπη του στο πρόσωπο της κόρης του, αλλά και τις τύψεις του που ασχολήθηκε με την πολιτική.

«Κάποιες φορές σκεφτήκαμε μήπως βγει από το παιχνίδι και μετά επικοινωνήσαμε με την παραγωγή να της το φέρουν πιο μαλακά όταν βγει…. Ένιωθα πολύ άσχημα κι είχα τύψεις. Καμιά φορά μετανιώνω και στενοχωριέμαι που ασχολήθηκα με την πολιτική κι ότι δεν τα έζησα τα παιδιά μου τόσο να μεγαλώνουν. Την αγαπώ πολύ κι έχει αδικηθεί πολύ. Πιστεύω ότι θα πετύχει», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στην εκπομπή ο Γιώργος Σαλαγκούδης κάνοντας την κόρη του να συγκινηθεί με τα λόγια του.

Ο Γιώργος Σαλαγκούδης υπήρξε πρώην βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία από το 1985 μέχρι το 2009, και διετέλεσε υφυπουργός Ανάπτυξης από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2006. Μετά την πολιτική του πορεία, είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος σε εταιρεία με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Πριν από λίγο καιρό η δημοσιογράφος είχε μοιραστεί πως μπήκε στη διαδικασία της κρυοσυντήρησης ωαρίων και πως έχει στο πλευρό της σε αυτή την απόφαση την οικογένειά της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ