Στην κάμερα της εκπομπής του «Mega Καλημέρα» μίλησε η Ανθή Σαλαγκούδη και αποκάλυψε πώς βίωσε τη διαδικασία για την κρυοσυντήρηση ωαρίων που έκανε πριν από λίγο καιρό, ποιον είχε στο πλευρό της, αλλά και το αν θα σκεφτόταν το ενδεχόμενο της υιοθεσίας.

«Αυτόν τον καιρό έκανα κατάψυξη ωαρίων και είχα αποφασίσει να κάνω ένα video για να δείξω βιωματικά αυτήν τη διαδικασία. Τελικά αυτό δεν έγινε ακόμη γιατί πρέπει να το εμπλουτίσω δημοσιογραφικά και να βάλω περισσότερα πράγματα, γιατί υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον από πολλές γυναίκες. Οπότε αποφάσισα να το μεγαλώσω και να κάνω κάτι πιο επαγγελματικό», ανέφερε αρχικά η Ανθή Σαλαγκούδη για την κρυοσυντήρηση ωαρίων.

Η γνωστή δημοσιογράφος εξομολογήθηκε το πώς βίωσε η ίδια τη διαδικασία: «Δεν θέλω να τρομάξω τα κορίτσια που έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία ή το σκέφτονται, αλλά δεν ήταν η πιο εύκολη διαδικασία.Ακολουθείς τα βήματα σαν να κάνεις εξωσωματική γονιμοποίηση. Χαίρο μαι που μπήκα στη διαδικασία και το έκανα και αν γν’ωριζα αυτά που ξέρω τώρα, θα το είχα κάνει νωρίτερα».

Η Ανθή Σαλαγκούδη αποκάλυψε πως στοπλευρό της σε όλη αυτήν τη διαδικασία ήταν η μητέρα της και η οικογένειά της. Η ίδια ανέφερε ότι ως τώρα δεν έχει βρει τον ιδανικό σύντροφο που να της έχει δημιουργήσει την επιθυμία να αποκτήσει παιδί.

«Ακόμη δεν μου έχει γεννηθεί η επιθυμία να γίνω μητέρα, αλλά αν κάποια στιγμή νιώσω αυτήν την επιθυμία, θα ήθελα να έχω αυτήν την επιλογή. Μπορεί να υιοθετήσω ένα παιδί, η να μην είναι κατάλληλες τέτοιες οι καταστάσεις για να αποκτήσω ένα παιδί. Ιδανικά σκέφτομαι ότι μπορεί να θελήσω να κάνω παιδί κάποια στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ