Η Αννίτα Ναθαναήλ στόλισε το μαγαζί της φίλης της Έλλης Αγγελιδάκη. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, βρέθηκε στο νέο ιταλικό εστιατόριο Cavaliere στη Νέα Σμύρνη, του οποίου την κουζίνα έχει αναλάβει ο γνωστός σεφ, Βασίλης Τσατσάκης και βοήθησε με τον στολισμό του μαγαζιού.

Καθώς η ίδια είχε ασχοληθεί πριν από αρκετά χρόνια με την διακόσμηση και τη διοργάνωση γάμων, βοήθησε στον στολισμό των δέντρων όπου υπάρχουν μέσα στον εστιατόριο. Ντυμένη με total black casual σύνολο, με μαύρο πουλόβερ, δερμάτινο παντελόνι και μάυρα αρβυλάκια, ανέβηκε στη σκάλα και πόζαρε χαμογελαστή.

Eκεί βρέθηκε και η Φελίσια Λαπάτη όπου έχει εξαιρετικές σχέσεις με την Έλλη Αγγελιδάκη αλλά και την Αννίτα Ναθαναήλ και πόζαραν και οι τρεις χαμογελαστές και ευδιάθετες στο φωτογραφικό φακό.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Ανννίτα Ναθαναήλ βρέθηκε στο Παρίσι με την Ιωάννα Παλιοσπύρου για την αξιολόγηση των εγκαυμάτων της. Όπως ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας «1,5 χρόνο μετά την επίθεση ήταν ημέρα αξιολόγησης των εγκαυμάτων της Ιωάννας».

Μέσα από τα σύντομα βίντεο παρακολουθούμε την Ιωάννα Παλιοσπύρου να προχωρά στον διάδρομο του στρατιωτικού νοσοκομείου Percy Army Training Hospital. Με puffer τζάκετ και κουκούλα η Ιωάννα είναι έτοιμη να επισκεφτεί το ιατρείο των ειδικών που την παρακολουθούν.

Ωστόσο ξαφνικά διακόπτονται τα βίντεο με την Αννίτα Ναθαναήλ να σημειώνει: «Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε το βίντεο για να σας ενημερώσουμε σχετικά… Η αξιολόγηση ήταν πολύ σκληρή για την Ιωάννα και επακολούθησαν δύσκολες στιγμές για εκείνη…»

Επίσης, το πρώτο επεισόδιο του podcast της Ιωάννας Παλιοσπύρου είχε καλεσμένο τον ψυχίατρό της, επίκουρο καθηγητή Ψυχιατρικής Κωνσταντίνο Κοντοάγγελο. Ο γιατρός μίλησε για πρώτη φορά για όσα έζησαν μαζί από τη μέρα της επίθεσης εναντίον της με βιτριόλι. «Εμένα μου έδωσαν ένα γερό, υγιές σπίτι χωρίς στέγη και μου είπαν ξαναφτιάξτην. Και την ξαναέφτιαξα», τόνισε ο ψυχίατρος Κοντοάγγελος, που θεωρεί ότι το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο της προσωπικότητας της Ιωάννας είναι η καλοσύνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ