Η Αννίτα Ναθαναήλ είναι μια πανέμορφη γυναίκα, μια υπέροχη μητέρα, μια επιτυχημένη επιχειρηματίας και πρόσφατα, έχοντας γίνει ο φύλακας άγγελος της Ιωάννας Παλαιοσπύρου, έχει φανεί πόσο ευαίσθητος άνθρωπος είναι. Στην Αννίτα αρέσει να βοηθάει όποιον έχει ανάγκη και η εμπιστοσύνη που της έδειξε από την αρχή η Ιωάννα λέει πολλά.

Η Αννίτα το μεσημέρι της Τετάρτης, με μια συνέντευξή της στην εκπομπή Ελένη και στον Κωνσταντίνο Αρκά μίλησε για τις δυο κόρες της αλλά και για τη σχέση της με τον σύζυγό της Κρις Χάμπερτ. Η Αννίτα Ναθαναήλ χωρίς να πει πολλές λεπτομέρειες είπε κάτι που έκανε αίσθηση.

“Γενικότερα είμαι πάρα πολύ μόνη. Διότι εγώ και ο Κρις έχουμε πλέον λίγο διαχωρίσει τις ζωές μας», ανέφερε η Αννίτα Ναθαναήλ. Στη συνέχεια εξήγησε: Έχουμε τελείως διαφορετικά προγράμματα. Εκείνος επιλέγει να δουλεύει όλη μέρα και εγώ επιλέγω να ζω τη ζωή μου όλη μέρα. Οπότε έχω χρόνο, χαίρομαι τη θάλασσα καθημερινά και έχω καταφέρει να βάλω μέσα στο πρόγραμμά μου και πάρα πολλά στοιχεία που μέχρι τώρα δεν είχα την πολυτέλεια να το κάνω.

Όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε τι ακριβώς εννοεί εκείνη απάντησε:

“Κάνουμε διαφορετικές ζωές με τον Κρις. Είμαστε λίγο… ξέρεις».

Ότι κι αν μπορεί να σημαίνουν τα λόγια της Αννίτας, το σίγουρο είναι ότι οι δυο τους έχουν δυο υπέροχες κόρες που λατρεύουν και είναι πάντα διπλά τους. Μια από τις πιο όμορφες στιγμές τους ήταν τέλος Αυγούστου που βρέθηκαν στην Καλιφόρνια για να είναι δίπλα στην κόρη τους Τερέζα, στην πρώτη της ημέρα στο πανεπιστήμιο! H αλήθεια είναι ότι το ζευγάρι δε συνήθιζε να ποζάρει σε κοσμικές εμφανίσεις μαζί και γι΄αυτό δεν υπάρχουν πολλές φωτογραφίες από βραδινές κοινές τους εξόδους.

Μια άλλη όμορφη στιγμή τους ήταν το 2019 τα Χριστούγεννα που η Αννίτα έστειλε ευχές με μια οικογενειακή φωτογραφία τους στο κρεβάτι μαζί με τις κόρες τους

Και από τις διακοπές τους στη Χαβάη τον Ιούλιο του 2019

Μια επίσης όμορφη στιγμή τους στην Ίο το 2017

Όλη η οικογένεια στο αεροδρόμιο τον Οκτώβριο του 2018

Φωτογραφία by NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ