Η Άννα Βίσση είναι μία από τις αγαπημένες τραγουδίστριες στο καλλιτεχνικό στερέωμα, και με βαριά καριέρα στην πλάτη της.

Το καλοκαίρι γιόρτασε τα 50 χρόνια της στη μουσική με μια συναυλία στο Ηρώδειο, το οποίο ήταν κατάμεστο.

Η 66χρονη τραγουδίστρια παραχώρησε μια συνέντευξη στο olafaq.gr και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ηλικία της, αλλά και στο φαγητό.

«Μια ζωή πεινάω»

Η όρεξη μου ανοίγει είτε είμαι χαρούμενη, είτε στεναχωρημένη.

Την πρώτη μέρα που κάναμε πρεμιέρα, εγώ και οι συνεργάτες μου δεν την ευχαριστηθήκαμε. Ο κόσμος βέβαια ήταν ευχαριστημένος, το μαγαζί ήταν γεμάτο, αλλά εμείς δεν είχαμε κάνει μία επιθυμητή για εμάς ροή.

Ήθελα να κάνω νέες δοκιμές, γιατί δε θέλω το πρόγραμμα να είναι πάντα ανανεωμένο, αλλά τελικά για εμάς δεν είχε πετύχει ακριβώς.

Ωστόσο, ο κόσμος δεν κατάλαβε τίποτα, μάλιστα τους άρεσαν οι νέες προσθήκες τραγουδιών. Την επόμενη μέρα βέβαια, τα αλλάξαμε μαζί με τον Παναγιώτη Τσεβά, με τον οποίο μαζί κάνω τα προγράμματα.

Κατά τη διάρκεια της πρόβας, ακούγονται ιδέες και από τα 13 άτομα της μπάντας, όλοι συμμετέχουν, αλλά την ευθύνη και τη γνώση για κάποια πράγματα την έχει ο Παναγιώτης.

Την επόμενη μέρα, λοιπόν, που αλλάξαμε το πρόγραμμα, πήγα πολύ χαρούμενη στο σπίτι μου και πλακώθηκα στο φαΐ.

Μέσα σε μία μέρα μπορώ να πάρω δύο κιλά. Θα πάω στην κουζίνα και θα ικανοποιήσω ό,τι τροφικό απωθημένο έχω», είπε η Άννα Βίσση.

Διαβάστε επίσης:

Το ξέσπασμα του Ουγγαρέζου, οι φήμες για Μαραντίνη – Παπουτσάκη και η αντίδραση της Βίσση για την κριτική

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ