Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός, κρατάνε πολλά χρόνια για τον Λευτέρη Πανταζή και την Άννα Βίσση, που μέχρι και σήμερα, 35 χρόνια μετά τη θρυλική συνεργασία τους στον Διογένη, επισφραγίζεται, με ένα τρυφερό φιλί στο στόμα.

Ο δημοφιλής ερμηνευτής, το βράδυ του Σαββάτου, ολοκληρώνοντας τις πρόβες του στο Romeo, όπου κάνει σε λίγες μέρες πρεμιέρα με την Έλλη Κοκκίνου, έσπευσε να την απολαύσει στο Hotel Ermou, που όταν εκείνη τον αντιλήφθηκε, δεν μπορούσε να μην τον σηκώσει on stage, και να τον τιμήσει, ερμηνεύοντας από κοινού, μεγάλες επιτυχίες, που τους έγραψε ο Νίκος Καρβέλας.

Η Άννα Βίσση, δεν έκρυψε και δημόσια τον θαυμασμό της, για τον άνθρωπο και καλλιτέχνη Λευτέρη Πανταζή, αποκαλώντας τον, δια μικροφώνου, Έλτον Τζον της Ελλάδος και του κόσμου όλου, μαζί με άλλα πολλά, όπως μπορείτε να δείτε στα βίντεο που ακολουθούν.

Ο Λευτέρης Πανταζής με τη σειρά του, την αποθέωσε, θυμούμενος πόσο όμορφα είχαν περάσει οι δυο τους, το 1989, στη θρυλική τους συνεργασία στο «Διογένης Παλλάς», αλλά και στις προσωπικές στιγμές που είχαν μαζί και με τον Νίκο Καρβέλα, όταν του έγραφε τις μεγάλες επιτυχίες του, «Το ωραιότερο πλάσμα», και άλλα πολλά. Αφού ερμήνευσαν από κοινού και το «Είναι Αστείο», επισφράγισαν την on stage συνάντησή τους, με ένα τρυφερό φιλί στο στόμα, κερδίζοντας την αποθέωση από το κατάμεστο κόσμου μαγαζί.

Διαβάστε επίσης: Άννα Βίσση για τη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα: «Είναι αληθινός»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ