Ο Νίκος Καρβέλας παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στη Ναταλία Γερμανού και πολλοί ήταν εκείνοι που τον αποθέωσαν στα social media.

Ο Νίκος Καρβέλας ξεκίνησε να αναφέρεται στην παράσταση «Δαίμονες» με την Άννα Βίσση: «Κάναμε κάτι με την Άννα Βίσση που ήταν πρωτοφανές για την καλλιτεχνική πραγματικότητα και διαθέσαμε όσα χρήματα είχαμε για αυτήν την παράσταση για τους «Δαίμονες». Κάναμε τότε έκκληση στο Υπουργείο Πολιτισμού αλλά δεν υπήρξε απάντηση καν. Χάσαμε όλα τα λεφτα και ήθελα να φύγω και πήγα στο Λονδίνο, μου την “έσπασε” το Υπουργείο. Ο κόσμος θυμάμαι ότι είχε ενθουσιαστεί σε αντίθεση με την πολιτεία. Τα δημοσιογραφικά Μέσα είχαν γράψει κριτικές ότι η μουσική του Καρβέλα ήταν ένα μπάχαλο. Σοβαρή υπόθεση ήταν οι “Δαίμονες”. Ένας διεθυντής μου είπε “να σε αγγίξω;”» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων.

Ένας χρήστης στο Instagram ανέβασε ένα post για τον Νίκο Καρβέλα το οποίο έλεγε: «Ο Καρβέλας που είδαμε σήμερα στη Ναταλία είναι ο Καρβέλας που γουστάρουμε» και η Άννα Βίσση συμφώνησε μαζί του και απάντησε με τη σειρά της ότι: «Είναι ο Καρβέλας ο αληθινός γι΄ αυτό».

Διαβάστε επίσης: Νίκος Καρβέλας: «Τα δημοσιογραφικά Μέσα είχαν γράψει κριτικές ότι η μουσική μου ήταν ένα μπάχαλο»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ