Την προσωπική της εμπειρία για την ψυχολογική και σωματική κακοποίηση που δέχτηκε στο παρελθόν εξομολογήθηκε η Άννα Μαρία Βέλλη σε πρόσφατο Tedx. Η youtuber και πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε με λεπτομέρειες για το περιστατικό που οδήγησε σε σημάδια στο πρόσωπο και το σώμα της ενώ αποκάλυψε πως τελικά πήρε την απόφαση να χωρίσει.

«Ξεκινάω μια σχέση με ένα παιδί που έμελλε να είναι η πιο κακοποιητική σχέση της ζωής μου. Ήμουν πολύ χαρούμενη. Άλλο ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή μου. Μέχρι που η πραγματικότητα άρχισε – λίγο πριν από αυτόν – να μου ρίχνει στην αρχή μικρές σφαλιάρες και μετά μεγαλύτερες. Ένα βράδυ καθόμασταν και βλέπαμε ταινία όταν χωρίς προφανή λόγο άρχισε να με κατηγορεί ότι φλερτάρω με έναν συνάδερφό μου.

Όταν του είπα ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει με κλείδωσε στο δωμάτιο, άρπαξε το κινητό μου και άρχισε να ψάχνει τα “πειστήρια” της παράλληλης σχέσης μου. Όταν δεν βρήκε κάτι, με ξεκλείδωσε από το δωμάτιο συνέχισε να μου φωνάζει και να με βρίζει και εν τέλει πήρε το κεφάλι μου και το κοπάνησε στο πάτωμα με αποτέλεσμα αυτή εδώ τη φωτογραφία. Με τούτα και με εκείνα έχω αποφασίσει όπως καταλαβαίνετε ότι η σχέση αυτή δεν προχωράει άλλο. Συγγνώμη», εξομολογήθηκε η Άννα Μαρία Βέλλη.

Όπως ήταν αναμενόμενο μετά την ανάρτηση του βίντεο με την ομιλία της δέχθηκε πληθώρα μηνυμάτων. H ίδια ανήρτησε ένα μικρό απόσπασμα ζητώντας από τους διαδικτυακούς της φίλους να της συμπεριφερθούν με φροντίδα. «Handle me with care, γιατί δεν έχω ξανά ανοιχτεί τόσο στη ζωή μου και νιώθω ευάλωτη», έγραψε μεταξύ άλλων στη λεζάντα.

Παράλληλα η Άννα Μαρία Βέλλη δημοσίευσε και μια φωτογραφία στα stories του instagram στην οποία έγραψε: «Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματά σας μετά την ανάρτηση της ομιλίας μου στο Tedx. Έχω πλημμυρίσει από χθες από πανέμορφα συναισθήματα και ο κουβάς (για όσους είδατε όλη την ομιλία) έχει γεμίσει αγάπη.

Αποφάσισα να ανοιχτώ και να με βάλω σε μια τόσο ευάλωτη θέση με στόχο να παροτρύνω, να κάνω ορατό και να απενοχοποιήσω φράσεις με τις οποίες όλοι μεγαλώσαμε (Τα εν οίκω μη εν δήμο) με απώτερο σκοπό να καταλήξω στη σημασία της ψυχικής υγείας. Μοιραστείτε τις εμπειρίες που σας βαραίνουν γίνονται πιο ελαφριές. Ανοίξτε τον ψυχικό σας κόσμο και τα χαρτιά σας και έτσι θα βρείτε τη δύναμη να απαλαγείτε από τον θυμό σας και να προχωρήσετε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ