Η  Άννα Φόνσου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε στη φωτογραφία της με τον Ηλία Μίχο, αλλά και στη γνωριμία της με την 12χρονη από τον Κολωνό.

«Δεν ξέρω τι υπήρχε, πάντως δεν ήμουν καθόλου προσιτή. Δεν έδινα αυτόγραφα. Φωτογραφίες μπορεί να έχει και όλη η Ελλάδα μαζί μου. Αυτός (σ.σ. Ηλίας Μίχος), μου ζήτησε μια φωτογραφία και είπε «δεν βγάζουμε;». Έφευγε κάθε φορά σαν τρελός, δεν καθόταν να πιει έναν καφέ», είπε χαρακτηριστικά. «Γνώρισα και το κοριτσάκι. Με απασχολεί το πώς δεν μπόρεσα να καταλάβω τι κρύβεται πίσω από αυτό το προσωπείο. Δεν είμαι ιδιαίτερα έξυπνη, αλλά είμαι έμπειρη. Απορώ πώς δεν μπόρεσα να τον καταλάβω», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, σημείωσε πως: «Και τον Πρέκα τον κορόιδεψε. Έλεγε εκ μέρους του κ. Πρέκα να φέρνει πράγματα στο «Σπίτι του ηθοποιού». Ήρθε μετά από δύο ημέρες κι έφερε αναψυκτικά και μπισκότα. Και μετά έλεγε έχω ένα φτωχό σούπερ μάρκετ, και είπε να φέρνει καθαριστικά και τέτοια. Συμβαίνει αυτό, να φέρνουν πράγματα».

Για τις φορές που συνάντησε το παιδί και τον Ηλία Μίχο, υποστήριξε ότι: «Κάποια στιγμή πήγαμε εκεί, είχε βγάλει τραπέζι έξω στον δρόμο αυτός, είχε μαζευτεί κόσμος. Ήρθε σε μια στιγμή ένα κοριτσάκι πλάι μου, ήταν η κούκλα των αιώνων. Μου λέει κυρία Φόνσου η μαμά μου είναι από την Τήνο, είμαστε οκτώ αδέρφια και εγώ δουλεύω εδώ, κάνω θελήματα. Λέω πόσο χρονών είσαι; Μου λέει 12. Λέω πώς σε λένε, μου λέει (…), και ρώτησα αν βοηθάει. Μου είπε ναι και έχω παίξει και (…). Τη ρώτησα αν πηγαίνει σχολείο και μου είπε «ε, πότε-πότε…». Με το πότε – πότε, λέω είναι δυνατόν τόσο μικρό παιδάκι; Της είπα να έρθει στο σπίτι του ηθοποιού να της δώσω ρούχα, ότι έχω και μια εγγονή στην ηλικία σου. Ήταν η ώρα 23:30, και απόρησα γιατί ήταν ακόμα στον δρόμο. Τη ρώτησα γιατί ήταν έξω, και μου είπε ότι έμενε κοντά, και αν δεν πάει ο μπαμπάς της να την πάρει την πάει σπίτι ο κ. Μίχος».

Σε ερώτηση για το πώς ένιωσε όταν έγινε η αποκάλυψη της υπόθεσης, τόνισε: «Όταν είδαμε στην τηλεόραση τι συνέβαινε, τα χάσαμε. Νιώθω ότι ήμουν χαζή, απορώ πώς πιάστηκα έτσι κορόιδο. Δεν τον είδα και πολύ, αν κάναμε λίγο παρέα ίσως καταλάβαινα κάτι. Αυτός έκανε όλη την ώρα τον σταυρό του, αυτό μου είχε φανεί κάπως».

Τέλος, είπε ότι: «Έχω μια αθωότητα, πιστεύω τους ανθρώπους και συγχωρώ τους ανθρώπους. Ένας φίλος έλεγε «αν σε ένα τραπέζι είναι 40 άτομα, η Άννα θα πει ποιος είναι σκάρτος». Είμαι φυσιογνωμίστρια, με αυτόν την πάτησα! Δεν νιώθει ενοχή, νιώθω μια αηδία. Βλέπω αυτά τα τραγικά πράγματα στην τηλεόραση για το παιδί, που το εμπορευόταν. Αυτό το παιδί τι θα γίνει; Που θα πάει, που θα μείνει…».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ