Διακοπές χωριστά κάνουν αυτές τις μέρες η Ελένη Μενεγάκη και ο γιος της Άγγελος Λάτσιος, αλλά η επικοινωνία και τα σχόλια τους ενός στον άλλον δεν σταματούν. Η γνωστή παρουσιάστρια που ετοιμάζει το τηλεοπτικό comeback στο Mega, βρίσκεται με τις κόρες της: Βαλέρια και Μαρίνα και τον Μάκη Παντζόπουλο στο Αιγαίο και με βάση την Άνδρο κάνει tour στα Κυκλαδίτικα νησιά και ο γιος της, Άγγελος Λάτσιος κάνει τις διακοπές του στην Αίγινα με την κόρη της Δωροθέας Μερκούρη,

Και μπορεί μητέρα και γιος να μην είναι μαζί αυτές τις μέρες, η επικοινωνία τους όμως είναι καθημερινή και φυσικά δεν σταματούν και τα «πειράγματα» στα social media.

Αφορμή αυτήν τη φορά στάθηκε η selfie της Ελένης Μενεγάκη με την 13χρονη κόρη της, Βαλέρια, που τράβηξε την προσοχή του Άγγελου Λάτσιου. Έτσι, κάτω από τα σχόλια στη φωτογραφία της μητέρας του βρίσκομαι εκτός από τις αντιδράσεις των διαδικτυακών της φίλων και το δικό του μήνυμα, που αναφέρει: «Πόση ομορφιά σε μια φωτογραφία», με την Ελένη Μενεγάκη ως περήφανη μητέρα να του απαντά «Αστέρια μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ