Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και οι μέρες, αλλά και οι νύχτες φαντάζουν λίγο πιο αισιόδοξες. Το το βράδυ της Πέμπτης στο opening party του Island πολλά πρόσωπα της σόουμπιζ έδωσαν το παρών. Το Island κατάμεστο από πανέμορφο κόσμο από Ελλάδα και εξωτερικό, σκόρπισε αισιοδοξία και έδειξε ότι η καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας είναι εδώ. Ανάμεσά τους ήταν και ο Άγγελος Λάτσιος με την σύντροφό του Γκάια Μερκούρη, αλλά και τον καλό τους φίλο Άρη Αργυρόπουλο, ο οποίος πόζαρε και με τον πατέρα του Δημήτρη.

Απόλαυσαν το εντυπωσιακό show πυροτεχνημάτων που ακολούθησε τους ρυθμούς της μουσικής και σήμανε την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού και έλουσε τον ουρανό με χρώματα, ενώ οι χορευτές απογείωσαν τη βραδιά και τη διάθεση του κοινού που χόρευε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Με ένα line up φεστιβαλικού ύφους από DJs-καλλιτέχνες παγκόσμιας εμβέλειας, το Island κατάφερε να γίνει προορισμός για το διεθνές ποιοτικό κοινό.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν επίσης ανάμεσα στα πρόσωπα που απόλαυσαν τη βραδιά τους στο νησί της Αθηναΐκής Ριβιέρας, όπως και οι: Χριστίνα Κοντοβά, Έβελυν Καζαντζόγλου, Γιώργος Μπόλμπασης, αλλά και οι τράπερ Lil Koni και Light.

Δείτε φωτογραφίες:

Ό χώρος ανανεωμένος σε ανοιχτόχρωμους τόνους, η κουζίνα κορυφαία υπό την καθοδήγηση του executive chef Νίκου Σκλήρα, που από φέτος προτείνετε από το Michelin Guide και η μουσική πιο απογειωτική από ποτέ. Οι έμπειροι mixologists και bartenders του Island έχουν δημιουργήσει τα πιο ιδιαίτερα καλοκαιρινά cocktails ενώ το sushi corner εξακολουθεί να είναι από τα καλύτερα διεθνώς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ