Ο Άγγελος Μπράτης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «[email protected]» το πρωί της Τρίτης και αποκάλυψε τις δυσκολίες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει την περίοδο που ξεκινούσε ως κριτής στο GNTM. Όπως εξομολογήθηκε, την πρώτη σεζόν του show έδινε μάχη με την κατάθλιψη και έπαιρνε αγωγή, αλλά η συμμετοχή του στο παιχνίδι μόδας τον βοήθησε στο να βγαίνει από το σπίτι του και να έρχεται σε επαφή με κόσμο.

«Η πρώτη χρονιά ήταν πάρα πολύ δύσκολη για μένα. Καταρχάς εγώ ήμουν πάντα ένας άνθρωπος των backstage, δεν είχα εμφανιστεί ποτέ. Ήμουν λίγο δύσκολος και με τα περιοδικά, όσοι με ξέρουν καλά ήμουν πάντα πολύ διακριτικός. Γενικά ήταν δύσκολη η πρώτη μου χρονιά. Αυτό δεν το έχω ξαναπεί, που έχουν περάσει και τέσσερα χρόνια και νομίζω ότι έχω αποδείξει ότι μπορώ να κάνω αυτό που κάνω…

Είχε συμπέσει τότε με ένα total burn out που είχα στα 40 μου. Δεν μπορούσα να διασχίσω τον δρόμο τόσο πολύ. Έπαθα burn out, κάηκε ο εγκέφαλος. Όλο το σύστημα κάηκε. Και ταυτόχρονα, ενώ είχα κατάθλιψη και έπαιρνα αγωγή, έγινα διάσημος σε όλη την Ελλάδα. Έπρεπε να το διαχειριστώ και να βλέπω την εικόνα μου στην τηλεόραση και να μην με αναγνωρίζω. Είχα πάρει πάρα πολλά κιλά, δεν μιλούσα, δυσκολευόμουν πολύ, ωστόσο τα κατάφερα και είμαι αυτός που είμαι τώρα», εξομολογείται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ